Foto bij - One Year -

(pov Joe)
Ik wou de kleedkamer uitlopen wanneer Danielle en Rieneke me tegenhouden. Hulpeloos keek ik toe hoe Maria wegloopt. ‘’wat is er gebeurd?’’vroeg Danielle terwijl ze me ernstig aankeek. Sarah loopt de kleedkamer uit en loopt weg. Danielle keek me boos aan ‘’Haar?! Wat heb je gedaan?’’. ‘’Ik wou het niet! Ze verraste me en bedreigde wanneer ik haar niet zou zoenen dat ze Maria wat aan zou doen!’’. ‘’Dat is onzin! We waren wel in het hotel en genoeg bodyguards!’’.
Rieneke loopt achter Maria aan. ‘’Ik ga mee’’. Danielle hield me tegen ‘’ik denk dat je genoeg gedaan hebt’’. Ze loopt weg. Kevin kwam naar me toegelopen ‘’ben je klaar?’’. Ik zucht en knik. Samen lopen we backstage. ‘’Wat is er?’’. Het nadeel van broers zijn is dat je precies weet als er iemand iets heeft uitgespookt. Ik schud m’n hoofd ‘’niks’’. Ik deed m’n oortjes in en samen met Kevin en Nick lopen we het podium op.
-afterhetconcert-
We bedanken de fans en ik ren van het podium af. Ik druk m’n microfoon in de eerste de beste persoon die ik tegen kom en ren naar het hotel. Ongeduldig begin ik op de knopjes van de lift te drukken. Het duurde me te lang, ik nam de trappen en rende naar m’n hotelkamer. Ik deed hem open.
Ik keek de kamer rond en zag dat Allyson rustig lag te slapen. Maria lag op bed. Ik ga op het bedrand zitten. Ze lag al te slapen. Voorzichtig strijk ik met m’n vinger over dr wang. Ik pak een handdoek en nam een douche.
Wanneer ik klaar was trek ik een boxer aan en ga naast Maria liggen en nam haar in m’n armen. Ze haalt m’n armen slaperig weg. Ik zucht en haal m’n armen weg en leg m’n hoofd tegen haar rug.
-nextmorning-
Ik werd wakker en zag dat Maria niet meer naast me lag. Ik keek om me heen en Allyson was ook al weg. Ik keek op de klok en zag dat het al 09:30 was. Snel sta ik op en kleed me aan. Ik loop naar de eetzaal en zie iedereen al aan tafel zitten. M’n ogen vallen op Maria die er nog beroerder uitzag dan eerst. Ik had medelijden met haar en had spijt. Ik loop naar ze toe en ga naast Maria zitten. ‘’goedemorgen’’. Wanneer ik haar een kus wou geven draait ze haar hoofd weg.

(pov Maria)
Joe kwam naast me zitten. Ik draai m’n hoofd wanneer ik zie dat hij een kus op m’n lippen wou drukken. Ik smeer nog een broodje en keek er lusteloos naar. Een golf van misselijkheid komt naar boven. ‘’ik ben zo terug’’. Ik schuif van tafel en loop naar de wc. Wanneer ik over heb gegeven loop ik naar m’n hotelkamer en ga op bed liggen.
Ik hoor de deur opengaan. ‘’Maria’’. Ik zucht ‘’ga weg Joe’’. Hij gaat op het randje zitten. ‘’god, ik wou je wat vertellen, maar ik heb geen zin om erover te praten’’zucht ik en leg m’n hoofd weer op de kussen. ‘’Laat het me uitleggen’’. Ik zucht ‘’prima.. ga je gang’’.
Joe begint alles uit te leggen. Vermoeid keek ik hem aan en luister naar z’n verhaal. Wanneer hij klaar is met uitleggen keek hij me aan ‘’kan je het me vergeven?’’. Ik haal m’n schouders op. Voorzichtig strijkt hij door m’n haar ‘’ik wou dat t anders is gelopen’’. Ik zucht ‘’geef me tijd ok?’’. Hij knikt. Allyson zat op de grond te spelen.
Met moeite ging ik recht zitten ‘’ik ga me opfrissen’’. Joe knikt. Ik sta op en loop naar de badkamer en gooi wat water in m’n gezicht. Alles werd licht in m’n hoofd. Snel greep ik naar de wasbak en wist me staande te houden. Al de stress was niet goed. Snel deed ik m’n haar in een staart en loop terug naar de kamer. Hij glimlach ‘’je ziet er goed uit’’. Ik glimlach flauw ‘’bedankt’’. Ik til Allyson op ‘’gaan we terug?’’. Joe knikt. Ik loop achter m aan terug naar de eetzaal waar de rest nog zat. Ik ga terug op m’n plaats zitten en geef Allyson te eten. Rieneke en Danielle keken me aan. Ik schud m’n hoofd.

Reageer (2)

  • Frederique95

    Sorry dat ik zo lang niet gereageerd heb xD ik zat lekker 2 weken in italie haha xD maar ik ben terug en ben nu alles terug aan het lezen amazing snel verder x (flower)

    1 decennium geleden
  • JessyJonas

    Snel verder!!<333

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen