Foto bij PART 2

'Ik neem mee... Camille!' Roept hij. Wat ben ik door. Nee serieus. Snel geef ik Chanel een knuffel. 'Echt jammer dat jij niet door bent.' fluister ik in haar oor zodat ze me kan verstaan. 'Ach maakt niet uit. Jij GEFELICITEERD!' roept ze. Ik begin te lachen. En die lach gaat er de rest van de avond op blijven zitten. Jammer dat m'n vader niet thuis is en dat ik bij Lily logeer. Maar het is wel gezellig om bij Lily te blijven. Glennis Grace zet opeens een stem op volume Max. Goh wat kan zij schreeuwen zeg! 'Maar dat is nog niet alles, we hebben ook nog de speciale gast die jullie moeten weten!' roept ze. Meteen is het helemaal stil. 'Het is niet een speciale gast. Het zijn er wel 5.' verteld Gers er achter aan. Zijn die speciale gasten wie ik denk dat ze zij? 'Die Speciale gasten zijn de jongens van ONE DIRECTION!' roept Caro Emerald. OMG DIT IS VOOR MIJ ECHT EEN DROOM DIE UITKOMT! denk ik alleen maar. Dan kan ik eindelijk Louis een knuffel geven... Even droom ik weg, maar dan word het teken gegeven dat we het podium af moeten.
Als ik Lily bij de uitgang zie wachten ren ik op haar af. 'Ik ben door Lily, ik ben echt door!' roep ik terwijl ik in tranen uitbarst. 'Ja schat, je bent door. Laten we naar de bus gaan.' antwoord Lily en arm in arm lopen we naar de bus.
Eenmaal thuis aangekomen ploffen we meteen neer in bed, tenminste ik. Ik ben echt bekaf. 'Hé we spreken morgen verder. Ik ga nu echt slapen.' zeg ik terwijl ik mijn pyjama aan doe. 'Is goed, rust jij maar lekker uit' is het antwoord van Lily en als ik mijn hoofd op het kussen leg val ik meteen in slaap.
Als ik wakker word merk ik dat Lily tegen mij aan in slaap was gevallen. Wat is ze toch lief als ze slaapt. Zachtjes maak ik haar wakker. 'Hé Ly! Word je wakker?' vraag ik. Geen antwoord. Dan maar op de One direction manier, dan word ze altijd wakker. It's time to get up in the morning. Got McDonalds breakfast for you.. Verder kom ik niet want meteen zit ze recht op. 'WAAR IS DE MCDONALDS ?' roept ze. 'Hm, nergens. Ik moest je gewoon even wakker maken.' grinnik ik. 'HAHA grappig.' antwoord ze boos omdat ze nu geen McDonalds heeft. 'Sorry schat, maar mijn voet wilde ik wel weer vrij kunnen bewegen.' zeg ik en ik sla een arm om haar heen. 'Jaja. Over eten gesproken. Ik heb wel trek gekregen.' Lily springt op en rent naar beneden. 'LILY WACHT!' roep ik en snel ren ik achter haar aan.
Beneden pakken we allebei een bolletje en rennen dan weer meteen naar boven, want we waren nog lang niet uitgesproken over gister avond. 'Echt ik kan het nog steeds niet geloven! Jij gaat gewoon Niall ontmoeten...' zegt Lily dromerig. Ze is namelijk echt helemaal gek van Niall. 'Ja, ik weet het.' Zal ik ze de groeten doen van je? Zeg ik plagend. 'Doe niet zo gemeen. Misschien word Louis wel op je verliefd en dan gaan jullie vaker afspreken en dan kan ik ze ook ,eindelijk!, ontmoeten.' Zegt Lily. 'Wat ben je weer grappig Lily. Louis valt echt niet op mensen zoals ik.' geef ik depri als antwoord. 'We zullen wel eens zien meisje!' Roept Lily.
De week lijkt voorbij te vliegen en al snel is het alweer zaterdag. Weer slaap ik vandaag bij Lily omdat mijn vader de komende 2 weken op zakenreis is. Die middag zitten ik en Lily op de kamer van Lily de perfecte kleding voor mij uit te zoeken voor de finale. En nu twijfelen we tussen een zwarte broek en een wit shirt met zwarte sterretjes of een blauwe broek met een wit shirt erop en een vestje. 'Oké we gaan lootjes trekken ofzo.' zegt Lily. 'Oké jij houd...' even zoek ik naar 2 voorwerpen. 'Deze twee achter je rug. De een is de sterren look en de ander is de blauwe broek.' Ik geef de voorwerpen aan Lily die ze achter haar rug houd. 'Kies maar' zegt ze dan. 'Uhm L...R...L...Rechts!' roep ik dan. 'De STERREN LOOK IS DE WINNAAR DAMES EN HEREN VANAVOND DOET CAMILLE DE STERREN LOOK AAN!'roept Lily. Ik begin te lachen en snel kleed ik me om want we moeten nu wel gaan opschieten. 'LILY wil je mijn make-up tasje even geven!?' roep ik even later uit de badkamer. 'Is goed.' Ik hoor wat gerommel en dan staat Lily in de badkamer. 'Ik kijk niet, ik wil niet kijken... Heb je hem? Dan ga ik' zegt Lily giegelend met haar hand voor haar ogen.
In de bus nemen we nog een keer het nummer door. Vandaag moet je het lied zingen wat jij over deze hele wedstrijd het best vond gaan. En simpel genoeg is dat bij mij het lied wat ik vorige week zong.
In het gebouw nemen Lily en ik weer afscheid en ik loop weer naar Gers toe. 'Hé Gers!' roep ik als ik onze kamer in kom. 'Hé kleine. Hoe is't?' vraagt hij. 'Goed hoor, ben om de een of andere reden minder zenuwachtig dan vorige week.' antwoord ik terwijl ik mijn tas in de hoek gooi. 'Dat is goed dan, maar het komt waarschijnlijk ook omdat je dit lied al een keer hebt gezongen.' zegt hij en snel geef ik hem een knuffel. 'Kom je mee? We mogen vast kennis maken met One direction.' zegt Gers als ik hem weer los laat. 'SERIEUS!' roep ik. 'Ja serieus.'antwoord Gers lachend. Terwijl we richting de kleedkamer van de jongens lopen doe ik nog snel even mijn shirt goed en mijn haar in model. 'Zal ik aan kloppen?' vraagt Gers grijnzend. We staan nu voor een deur waar een bordje op hangt met de tekst: ''One direction''. 'Ja doe maar.' antwoord ik. Ik kan het niet geloven, straks sta ik oog in oog met de real One direction. Gers klopt op de deur. 'Who's that?' hoor ik de stem van Niall. 'Me, Gers Pardoel and Camille.' zegt Gers rustig. Hoe kan hij onder deze omstandigheden ooit rustig blijven? 'Come in' dit keer de stem van Liam. Als ik binnen sta moet ik even naar adem happen. Ze zijn in het echt nog knapper. 'Hi, I am Camille' stel ik mezelf voor. Een voor een geef ik de jongens een hand. 'So you are the biggest fan here?' vraagt Harry. Uit mijn ooghoek zie ik dat Louis de hele tijd naar me kijkt. 'Haha, yes almost every song I've sing here is of you.' antwoord ik glimlachend. Gers fluistert in mijn oor dat we weg moeten. Jammer... 'Oh, I have to go guys. See you later.' zeg ik en ik kan me niet inhouden om ze een voor een een knuffel te geven. Als ik net door de deur ga tikt iemand op mn schouder. Ik draai me om en zie dat het Louis is. 'Hi' ik kijk hem verbaast aan. Zonder iets te zeggen propt hij een papiertje in mijn hand.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen