Where: NY/LA
Person: Nicole

''Je hebt iets gedaan'' zegt Justin weer. Prisca wil iets gaan zeggen maar Jade schud haar hoofd. Ik snap niet waarom Justin zo moeilijk doet, ze zegt dat ze niets heeft gedaan, maar hij gelooft haar niet. ''Waarom geloof je haar nou gewoon niet?'' vraag ik dan aan Justin. Hij is binnen 2 stappen bij me en staat woedend voor me. ''Omdat jullie allemaal sletjes zijn, jullie duiken met iedereen het nest in, en jullie zijn bedriegers'' zegt Justin dreigend. ''Justin, dat jouw handel niet doorging, hoef je niet op ons af te reageren'' zegt Jade meteen, en trekt aan Justin's arm. ''Ja, laat Nicole met rust'' zegt Prisca erachter aan. Justin rukt zich los, en loopt snel verder. ''Thank you'' zeg ik tegen Jade en Prisca. Ze glimlachen naar me, en ik pak mijn telefoon. Twitter opent zichzelf al
@Nicolee: Nu terugg naar New York, het is warm in LA
Ik tweet het, en zie dat ik een melding heb.
@Priscaa: Samen met @Nicolee en @Jadee in LA. Lieve mopkes!
Ik moet een beetje lachen, eerst had ik altijd ruzie met Prisca en Jade, maar nu gaat het super goed. Ik klik opbeantwoorden.
@Nicole: Hihi, @Priscaa en @Jadee Jullie Zijn Tha Bestt!
Snel lopen we verder, en gaan in de trein zitten, dit word een lange nacht in de trein. Het laatste stuk moeten we met de auto's doen.

Next Day

Ik word wakker, van het licht dat in mijn ogen schijnt. ''Goodmorning'' zegt Justin vrolijk, hij opent de andere gordijnen. ''Justin, hoe laat is het?'' vraag ik slaperig. ''11 uur, tijd om op te staan'' zegt Justin en hij loopt de kamer weer uit. ''Fuck you, ik ga weer slapen'' mompel ik zacht en draai me weer om. ''Nicoleetjee!'' roept Jade dan, terwijl ze bij me in bed springt. ''Jadee'' zeg ik slaperig. ''Werd je ook je bed uit getrapt?'' vraagt Prisca die in de deur opening staat. ''Jaa'' zegt Jade. ''Kom, we blijven nog even liggen, in mijn bed'' stel ik voor en Prisca komt naast me liggen. Al snel vallen we weer in slaap. ''WAKKER WORDEN!'' gilt er iemand. ''WOOOOOOO!'' gilt Jade, en ze valt uit bed. ''IK BEN WAKKER!'' gilt ze meteen. ''Jeezz, zijn jullie altijd zo druk s'ochtends?'' vraag ik. ''Jade, meestal wel'' zegt Prisca die haar moed verzameld om uit bed te gaan. Snel sla ik de dekens weg, en pak wat kleding, nog wat make up op. Eyeliner, mascara, lichte oogschaduw. ''Klaar'' zeg ik en huppel naar beneden. Justin zit aan tafel, hij is aan het eten, '''Helloo'' zeg ik vrolijk. '''Hi'' grijnst Justin.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen