Foto bij fire dragon

elise's pov
jullie zijn op weg naar het stadion, het is de laatste wedstrijd en als inazuma japan die wint gaan ze door naar het kampioenschap. je word uit je gedachten geschud als de bus ineens met een noodvaart tot stilstand komt. 'iedereen oke' hoor je achter je. ook al ziet niemand het knik je en kijkt uit het raam. als je voor de bus kijkt zie je een jongens met motors 'weg hier' hoor je iemand roepen, als je omkijkt zie je Archer helemaal uit het raam hangen. 'nee we gaan niet weg' zegt de jongen die de duidelijk de leider is. 'ik regel dit wel'zegt Archer en hij stapt uit. mark knikt en jullie rijden door 'snel omkleden we zijn laat' roep je en duwt ze het gebouw in. zelf loop je met de andere meiden naar het veld. als jullie daar aankomen zie je dat het team van fire dragon al klaar staat. 'zo dus jullie zijn toch gekomen' hoor je 'we werden opgehouden' zeg je simpel en gaat zitten. als iedereen er is komt het hele team van fire dragon jullie kant op.

Xavier's pov
je kijkt erg verbaast als je ziet wie er in het team van Fire dragon zitten 'Gazel?!? Torch?!?' zegt jordan 'Bryce Withingale en Claude Beacons' zegt de gene die in het midden staat 'hoi byron' zegt elise die er bij is komen staan 'wist jij dit' vraagt mark 'heb je het niet verteld?' vraagt Byron 'ik ken hem al ik weet niet hoelang en ben ik vergeten' beantwoord je beide vragen. 'en van die 2' vraag je 'nee dat wist ik niet' antwoord ze en loopt weer terug naar de bank. je ziet ze alle drie verbaast naar haar kijken 'wat is er' vraag je 'speelt zij niet?' vraagt Bryce. je schud je hoofd 'nee' 'waarom niet' vraagt Claude door 'ze heeft op dit moment andere dingen aan haar hoofd' zegt Nathan simpel. jullie lopen naar je positie en begint de wedstrijd van de coach moet mark op de bank om op te letten hoe de rest speelt. jullie beginnen met de bal en het duurt niet lang of je bent ingesloten door de move perfect zone press en word de bal van je afgepakt. je ziet dat ook de verdediging van jullie z'n best doet om de spelers van Fire dragon, maar ook dat mislukt en ze scoren.

elise's pov
je kijkt aandachtig naar de wedstrijd en probeert een patroon te ontdekken in het spel van de tegenpartij maar kan je het maar niet ontdekken. je bent snel afgeleid door dat je niet kan wennen aan het feit dat Byron nu ineens samenwerkt met de mensen die hem ongeveer 3 maanden in het ziekenhuis hebben geschopt. je lacht bij die gedachten jongens zijn niet te begrijpen, denk je bij jezelf. 'waarom lach je' hoor je naast je 'ergens om gewoon een binnen pretje' zeg je en richt je aandacht op de wedstrijd. maar je ziet dat ze het niet makkelijk gaan maken. als je je aandacht op mark richt zie je dat hij nog steeds aan het denken is.

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen