Xavier’s pov
Je hebt een briefje van de coach gekregen maar aan het handschrift te zien is het die van Elise ‘oké jongens ik heb de opstelling, nou eigenlijk mark’ zeg je en geeft het briefje door aan mark ‘oke Axel een de linker kant en Austin aan de rechter kant van de circel , jude ervoor, iets naar achter staan loretta achter Axel en Xavier achter Austin aan de buiten kanten meer naar binnen en naar achter Nathan achter loretta en Jordan achter Xavier en nog meer naar achter en in het midden shawn dan aan de linkerkant van het doel Jack en aan de andere kant Hurley en ik in het doel, en de rest op de bank.’ Jullie lopen naar je positie en de wedstrijd begint
Elise’s pov
Je bent geschokt door het nieuws dat je hebt gehoord, hoe moet je dat gaan vertellen. Als je thuis bent zet je de tv aan en ziet dat het niet erg goed gaat met Inazuma Japan, het staat namelijk al 1-0 voor Big Waves, dat komt natuurlijk omdat ze niet mochten trainen en omdat het een team is van mensen die elkaar niet goed kennen of nog nooit met elkaar hebben gespeeld word het extra moeilijk om met elkaar over te kunnen spelen daarom heb je de opstelling die zeg gebruiken aan de coach doorgegeven zodat het makkelijker word naar elkaar over te spelen je zucht als je over je buik wrijft. Je zit nu echt te denken hoe je het aan de rest moet vertellen je besluit een sms naar Cellia te sturen met wat er aan de hand is.
Cillia’s pov
Je kijkt naar de spelers en ziet dat het echt niet gaat ‘FIREBALL STORM’ hoor je Axel roepen en scoort. Je voelt je telefoon trillen dat je een sms krijgt. Je schrikt van het berichtje en kijkt op als je het fluitsignaal hoort. Het staat nu gelijk 1-1. ‘Cellia wat is er’ hoor je Jude zeggen. ‘niets schrok een beetje van een sms die ik kreeg van Elise ‘wat is er met haar’ vraagt Xavier ‘ik geloof dat ze dat beter zelf zegt.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen