Foto bij de wedstrijd tegen Big waves

Elise’s pov
Het is 02:13 in de nacht het is nu 2 weken nadat jij en Hurley buiten gingen trainen. Je schiet uit je bed en rent naar het toilet. Als je er boven hangt voel je dat iemand je haar omhoog houd. ‘gaat het wel?’ hoor je Xavier zeggen. Je zit te denken er was net nog niets, je bent niet misselijk, maar waarom moet je dan overgeven. Je gaat op je knieën en zucht. ‘als je je morgen nog zo voelt ga je niet mee’ zegt hij en geeft je een knuffel via je rug. ‘ik weet niet wat het is maar ik ben niet misselijk en voel me gewoon goed misschien.. nee dat kan niet’ zeg je ‘wat misschien’ vraagt hij ‘nee niks’ zeg je en loopt weer naar je kamer. Je hebt de hele nacht niet geslapen en de volgende morgen ren je weer naar het toilet ‘oké jij gaat niet mee’ hoor je Xavier zeggen ‘maar..’ zeg je ‘niets te maren het is echt geen goed idee als je mee gaat’ zegt hij. Aan zijn gezicht te zien zie je dat je er niets aan kan veranderen. Je zucht ‘oké ik blijf hier’ zeg je ‘sorry maar het is voor je eigen bestwil’ zegt hij ‘ik begrijp het’ zeg je en loopt mee tot aan de bus. Als ze uit het zicht zijn ga jij ook ergens heen
Jordan’s pov
Je vind het raar dat Elise niet meegaat ‘Xavier waarom is Elise niet mee’ vraagt Nathan ‘ze heeft vannacht en vanmorgen overgegeven dus leek het mij niet handig als ze mee ging’ legt hij uit. Je kijkt hem raar aan ‘hoe weet jij dat’ vraag je ‘misschien omdat ik naast het toilet slaap’ zegt Xavier ‘lekker zeg’ horen jullie iemand zeggen ‘shut up Caleb’ zeg je. Als jullie bij het stadion aankomen kijken jullie je ogen uit. Jullie lopen naar binnen en als jullie klaar staan om het veld op te lopen ‘ hier zijn de 2 team’s die vandaag tegen elkaar strijden Big Waves en Inazuma Japan!’. Jullie lopen het stadion in en zien nu pas hoe groot het is. Je vind het toch best spannend je eerste wedstrijd met publiek. Er is niets aan de hand denk je bij jezelf.

Reageer (1)

  • DeNaamIsGideon

    Ik zit ook bij dit stuk in mijn story, ik had eerst totaal geen inspiratie voor deze wedstrijd, eens zien wat jij er van gemaakt hebt.

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen