Xavier’s pov
Je vind het maar niets dat Elise naar buiten is gegaan. Je telefoon trilt en je krijgt een sms van Elise “ ik zit bij de rivier oever, Hurley is er ook en als er iets gebeurd, hij heeft zijn surfplank bij zich XD” je lacht bij de laatste zin. Je voelt je nu toch wat meer gerustgesteld. Na een uur komen ze terug met nog 2 meisjes terug. ‘ik ga naar mijn kamer’ hoor je Elise zeggen. Als ze net haar kamer in is, loop je haar achterna. Als je net haar kamer open doet doe je hem met een rood hoofd snel weer dicht. ‘dude!!!!!’ roept ze, en doet haar deur op slot ’sorry’ zeg je ‘ik wist niet dat je je aan het omkleden was’. Je hoofd is nu net zo rood als je haren ‘geeft niet maar klop voortaan A.U.B.’zegt ze als ze haar deur weer open doet. Je loopt naar binnen, en geeft haar een kus ‘je bent lief’ zegt ze jullie gaan op het bed zitten. Ze geeft je een kus en je kust haar terug. Na een tijdje hebben jullie een hevige make out (ff doordenken en als je het niet snapt word dat een stukje verder duidelijk)

Nathan’s pov
Je hebt van Xavier op je kop gehad dat je Elise naar buiten hebt laten gaan ,al snap je niet waarom. Maar je hebt er verder niet aangedacht als je langs de kamer van Elise komt, wil je niet eens weten wat daar gebeurd, en loopt snel door. Als je in je kamer bent zet je je muziek op zodat je Elise en Xavier niet hoort. Na een paar minuten hoor je niets meer. En zet je muziek af.

Elise’s pov
Je ligt op Xavier’s borst uit te hijgen. Je geeft hem een kus. Als er iemand op de deur klopt schieten jullie omhoog en kleden jullie je aan. ‘wat waren jullie net aan het doen zeg’ zegt David die aan de andere kant van je slaapt ‘niets’ zeg je ‘nou dat was wel veel geluid voor niets’ zegt hij met een lach ‘ja heel leuk maar je mag zelf uit zoeken wat we deden’ zeg je terwijl je hem je kamer uitduwt. ‘oké oké ik ga al’ zegt hij en loopt de kamer uit. Je geeft Xavier een kus en je loopt naar beneden. Als je beneden komt, komt Nathan naar je toe ‘wat was je aan het doen net in je kamer laat maar ik wil het niet eens weten’ zegt hij. Je eet snel even wat en gaat weer naar je kamer.

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen