Zayn’s POV
Harry stond daar maar stom te zwaaien. Ik had geen idee naar wie, maar ik kon zien dat hij ervan genoot. Zijn lach was nog breeder dan ooit. Harry, naar wie ben je aan het zwaaien? Oow naar niemand hoor, gewoon het meisje van hiernaast. Jaja, jou kenende is het niet gewoon een meisje. Je vind haar leuk! Niet waar Zayn! Ik ben gewoon beleefd om naar het meisje te zwaaien die naar ons aan het kijken was. Ja hoor Harry, vertel dat maar aan de paus. Harry had werkelijk waar een verliefde glimlach op zijn gezicht toen hij naar haar zwaaide. Maar wie ben ik om dat te zeggen. Vroeg of laat komt hij er wel achter dat hij dat meisje leuk vind. Met die gedachten liep ik het nieuwe huis binnen.


Harry’s POV
De laatse tijd zijn we niet veel this geweest. We waren veel te druk met zingen, opnemen en optreden. Vandaag besloten we een beetje sociaal te doen en nodigde we onze buren uit. Tuurlijk weten wij wel dat ze fan van ons zijn. maar dat maakt ons niet uit. Het blijven onze buren. Louis en Liam hebben alles eigenlijk geregeld. Louis had de meisjes gebeld en Liam heeft op verzoek van Niall Nandos besteld. Harry kom je ff helpen met de drankjes, we hebben niet genoeg denk ik. Hoorde ik Liam vragen dus besloot ik maar te gaan helpen. Ja hoor is goed, wat voor drinken eigenlijk? Nou doe maar 1 kratje bier en nog wat cola. Oke ik ben zo terug!
_______________________________
Toen ik terug kwam van de winkel waren de meisjes er al. Van wat ik had gehoord heten het meisje met de zwarte haren Alyssa en met de donkerblonde haren Ashley. Ashley, hmm best een mooie naam. Ashley en Harry. Wacht?! Wat zeg ik nou? Achja, gelukkig heb ik dat niet hard op gezegd. Zonder dat ik het in de gaten had was Ashley naar mij toegelopen. Hi, Ashley was het toch? Ja inderdaad, en jij bent als ik het goed heb Harry. Jaa hoe weet je dat? Haha geen idee, gewoon gegokt. Maar leuk dat jullie hiernaast zijn komen wonen. Onze vorige buren waren echt heel irritant. Wij konden onze muziek nog niet eens aanzetten of ze pakte de telefoon al om de politie te bellen. Zo gingen we een tijdje door. Het was best gezellig. En het gekke is dat we nog niks hebben gehoord over Mag ik je handtekening of mag ik met je op de foto?. Op dat moment realiseerde we ons dat we toch de goede vrienden hadden uitgekozen. Al waren het 2 meisjes. We merkten er niks van. Aan het eind van de avond gingen ze naar huis. Ik was zo moe dat ik gewoon op de bank in slaap gevallen was. Wegdromend over Ashley.

en..
What do you think?
reactie? kudo?

Reageer (1)

  • xloveJBx

    Harry is verlieefdddd :P
    Ow en ik heb misschien een tip :
    Het is makkelijker lezen als je het zoals dit doet: ''Harry, naar wie ben je aan het zwaaien?'' ''Oow naar niemand hoor, gewoon het meisje van hiernaast.'' ''Jaja, jou kenende is het niet gewoon een meisje. Je vind haar leuk!'' ''Niet waar Zayn! Ik ben gewoon beleefd om naar het meisje te zwaaien die naar ons aan het kijken was.'' ''Ja hoor Harry, vertel dat maar aan de paus''

    Maar je moet het zelf weten :)
    Snel verderrr :)(flower)(flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen