Geschreven door : xMHoran

24 December

''Oh my..'', mompel ik. Ik krab even in mijn ogen op te checken of het echt waar is. ''Luuhhnaa!!'' Shirley schudt me door elkaar. ''Je-je weet wat dat betekend!''
''Ja duh , ik ben niet dom'', murmel ik. Het zag er echt prachtig uit. Het begon een beetje weg te vagen omdat het nog steeds sneeuwt.
''En , vinden jullie het leuk?'', schreeuwt Harry van af beneden. Zijn gezicht staat raar ons gericht en hij vangt sneeuwvlokken.
''Stelletje apen! natuurlijk vinden we het leuk!'', zegt Shirley. Ik rol met mijn ogen. Zij vindt ook alles leuk wat ze doen. Met de nadruk op Louis. ''Kom , we gaan naar beneden'', zegt ze.
''Je bent gek , we staan in onze pyjama's!''
''Dan gaan we ons omkleden , zo simpel als wat'' Ik zucht. ''Mij best.'', zeg ik bot. ''Maar ik dacht dat je Harry zo leuk vond , maar dan had ik dat natuurlijk verkeerd''
''Hey! Stop it! Ik vind hem .. Ja - je weet wel'', stotter ik. Ik voel dat ik rood aankom en ik wend mijn gezicht af. Ik pak een Simpele outfit Meestal had ik gewoon sneakers aan , maar het was Kerstnacht , dus het kon er wel mee door. Shirley had ook iets aangetrokken en met een big smile gingen we naar beneden.

''Daar zijn ze'', zucht Harry. Ik kijk hem vragend aan. Mijn blik word beantwoord.
''We willen jullie graag uit eten nemen'', zegt Louis. Onze gezichten klaren op. Shirley staat bijna te gillen maar ik houd mijn hand voor haar mond.
''Shut up'' Shirley knikt en ik mijn hand weer ervan af.
''Let's go!'', riep ik blij. De gezichten van Louis en Harry klaren ook op en ze begeleiden ons naar de taxi's. Harry heeft zijn hand bij mijn middel. Ik glimlach lichtjes. We worden allemaal in een taxi gepropt. Ik met Harry en Shirley met Louis. Hoe logisch. Harry riep een onbekende locatie naar de chauffeur en ging weer achterover zitten. Met mijn hoofd op zijn schouder lag ik bijna te slapen.
Harry gaf me een kus op mijn kruin. ''Luna?''
''Hmm..'', mompel ik terug.
''Geloof je in liefde op het eerste gezicht?''
''Soms wel , soms niet. Op dit moment wel'' Harry grinnikte.
''Dus , je bent verliefd?''
''Ik denk het'', mompel ik. Ik zie Harry breed grijnzen.
''Wat heb jij nou weer?'', vraag ik.
''Niets bijzonders. Je zult het wel weten..''
Ik zucht en de chauffeur zegt dat we zijn aangekomen. We staan voor een groot restaurant tegenover de eiffeltoren. Het is helemaal van top tot teen verlicht en buiten staan tafels. Mijn ogen lichten helemaal op , net als een klein kind. Shirley komt aangelopen met Louis.
''Je vindt het leuk , hé?'', vraagt Shirley. Ik knik. Natuurlijk vind ik het leuk. Mijn haren dansen op en neer door de wind die regelmatig komt. En ik ril een beetje. ''Kom , dan gaan we alvast naar binnen'', zegt Harry en trekt me naar binnen. Binnen is het nog meer verlicht en allemaal mensen zitten ook te eten. Het is tevens kerstnacht , dus dat was wel te verwachten.
''Trouwens , Louis is jarig!'', zegt Harry blij. We feliciteren hem en we gaan aan een tafel zitten. Ik zit tegenover Harry en Shirley tegenover Louis. Hoe toevallig. Mijn ogen glijden af naar het menu. Alle gerechten zijn haast verrukkelijk. Vanuit mijn wimpers zie ik Harry naar mij staren en breed grijnzen. Ik glimlach lief terug. Het is heerlijk warm in het restaurant. Mensen die praten , mensen die lachen. Sommige gezichten staat vrolijk. Sommige staan verdrietig omdat er iets gebeurd. Maar nee , onze gezichten staan puur vrolijk omdat het zo is.
De ober komt eraan en vraagt naar onze bestellingen. Ik neem wat voor mij een onbekend gerecht is en een glaasje wijn. De ober kijkt mij verleidelijk aan en ik zie Harry weer jaloers kijken. Vanbinnen lach ik heel hard , maar dat hou ik voor me. Gelukkig was de ober geen oude man of zo , hij was gewoon van onze leeftijd.
''Wat zat je nou naar die ober te staren?'', vraagt Harry , voor mij iets te kwaad.''Niets , waarom?''
''Laat maar'' Zijn gezicht gaat de andere kant op en ik kijk om me heen. Om de ongemakkelijkheid maar achterwege te houden. Shirley en Louis kijken ons beide raar aan.
''Wat?'', zeggen ik en Harry in koor. Ik rol met mijn ogen en sla mijn armen over elkaar.
__________

Haay ,
Slecht stukje. Sorry daarvoor (A)

Reageer (2)

  • Euforia

    Snel verder <3

    1 decennium geleden
  • 5SOSHoran

    Snel `verder ((:

    Xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen