Foto bij Chaos attacks!!

weet niet alle namen van royal dus als ik het niet weet zeg ik gewoon

Jude's pov
jullie hebben toestemming van David en Joseph om op het terrein van royal te oefenen omdat die meer velden heeft en je elkaar dan niet in de weg loopt. David heeft je voorgesteld om jullie death zone te leren.jullie zitten nu in de bus op weg naar royal. als jullie daar aankomen staan de spelers van Royal jullie al op te wachten. 'goed dat jullie je beter voelen' zeg je tegen David en Joseph 'ik ben allang blij dat ik niet meer op die boot zit' zegt David, waardoor jullie moeten lachen. 'kom maar mee naar binnen' zegt iemand en jullie lopen naar binnen 'er is niet veel veranderd sinds je vertrek' zegt David, je knikt, je hebt hier veel herinneringen aan. als jullie het veld oplopen, zucht je diep en loopt door. als jullie aan death zone gaan oefenen lukt het de hele tijd net niet 'jude je moet je niet voelen dat je ons verraden hebt' hoor je David zeggen 'hoe weet jij dat' zeg je 'dat is duidelijk aan je te zien' antwoord hij. je knikt en jullie proberen het nog eens, dit keer lukt het wel 'wow die is nog sterker dan de normale death zone'zegt David en hij kan het weten 'dus dit is death zone 2' zegt mark. je knikt en mark kijkt erg blij. maar die lach is al snel weg als er een ander team achter jullie staat ' a men niet weer he' hoor je Jordan zeggen die net aankomt lopen 'jij ook hallo Janus' zegt de aanvoerden 'het is Jordan Torch' zegt hij 'wat jij wilt' zegt Torch 'zeg laten we dit straks uit vechten' zegt Gazel en jullie lopen naar je positie. als je een maal staat begint de wedstrijd.

elise's pov
je bent met Xavier mee naar Gazel en Torch, omdat niet alleen jij zag dat ze wat verborgen. 'wat zijn die idioten mee bezig' zeg je 'wow je personaliteit is anders nu' hoor je Xavier zeggen 'o ja? hoe dan' vraag je 'en daar scoort Chaos? wat is dat voor een naam' zeg je als Chaos scoort 'alleen de naam voorspelt niet veel goeds' 'ze spelen zoals ze heten' zegt Xavier. daar moet je om lachen. als je ziet dat Jude hun speel patroon ontdekt zie je dat het slecht gaat met Chaos 'je die gaan verliezen' zeg je als de 2e helft begint 'hoezo?'vraagt Xavier 'als jude doorheeft hoe een team speelt, verliezen ze meestal ook' Zeg je simpel. als Chaos met 3 punten achter staat grijpen jullie in 'aan jou de eer'zegt Xavier, je pakt de zwart met witte voetbal en schiet hem weg. als hij in het midden van het veld stil ligt komen jullie er bij staan, je ziet de schok in de ogen van raimon. 'zie ik zei het toch' zegt jordan 'elise waarom speel je bij aluis' vraagt mark 'dat gaat jou niets aan'zeg je koud 'en het is Elara' 'Elise waarom speel je daar' hoor je Jordan zeggen maar je houd je mond dicht en zet een gemene lach op 'Gazel Torch hadden jullie hier toestemming voor?' vraag je 'eum nou' zeggen ze 'ik dacht het niet' valt Xavier bij 'doei jongens' zeg je en jullie verdwijnen.

Jordan's pov
'oké nu is hij echt TE VER gegaan' zeg je met gebalde vuisten. 'Jordan weet jij misschien waarom ze dit doet' vraagt Jude als jullie omkijken zien jullie Byron op zijn knieën zitten,Chaos heeft hem hard aangepakt. snel helpen jullie hem overeind en zetten hem op het bank je neer het duurt niet lang of hij is op weg naar het ziekenhuis.

Reageer (2)

  • Amberfoster

    Xerneas kan je nog wat ander zeggen dan:
    Omg
    snel verder ik irriteer me r kennerlijk aan

    8 jaar geleden
  • Allysae

    Omg
    snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen