Find Something you`re passionate about and keep tremendously interested in it.

Zaterdag 9 december 2006


~ Bill Kaulitz
Met een zucht luister ik naar de preek die ik van David krijg. We zijn begonnen met het opnemen van het album, maar het lukt niet. Mila kan ik niet uit mijn hoofd zetten. Zij is het enige meisje dat het voor elkaar krijgt om daar rond te blijven spoken.
Alle vier kijken we verveeld voor ons uit. We zijn het inmiddels gewend dat David af en toe stoom af moet blazen.
Na een kleine tien minuten stuurt hij Gustav naar de kleine opnameruimte om de drums als eerst op te nemen. Verveelt zak in een zitzak en mompel wat. Georg en Tom voeren een discussie over wat beter is: een gitaar of een basgitaar. Deze discussie hebben ze ondertussen al zo vaak gevoerd dat het saai is om naar te luisten.
‘Wiens beurt is het om straks langs de bakker te gaan?’
‘Jou beurt,’ grijnst Georg gelijk. Hij ziet gelijk zijn kans om voordeel te halen uit de situatie. ‘Ik loop wel alvast. Wat willen jullie?’

Met een lijstje in mijn hoofd, loop ik naar de bakker. Het is de standaardbakker waar we heengaan als we in de studio zitten. We kunnen allemaal wel brood mee gaan nemen, maar dat is toch niet zo lekker als dat van de bakker. Er zitten eigenlijk alleen maar voordelen aan, want het is ook lekker om even buiten te komen als je de hele dag in de studio zit.

Het laatste stukje voor de komende anderhalve week! Ik heb geen internet -neem mijn computer niet mee- maar zal wel doorschrijven op papier (:
<3

Reageer (3)

  • jerasu

    Snel verder! En nog een fijne vakantie!

    1 decennium geleden
  • darksunside

    snel verder (H)
    ben net terug van vakantie en heb alles weer bij gelezen

    1 decennium geleden
  • AlreadyGone

    Leuk!
    Snel verder!
    x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen