Het was uit gegaan. Haar meest langdurige relatie ooit was voorbij.
Tyler had ontzettend veel voor haar gedaan en zij had ontzettend veel moeite gedaan die relatie te behouden. Maar het was toch uitgeraakt.
Hoe? De passie was gedoofd. Natuurlijk was ze blij om Tyler terug te hebben. Maar ze wist dat dit betekende dat het gedaan was met de attenties, met de hoffelijkheden… Want Klaus was vertrokken en had een gewone tienerjongen achtergelaten zonder gentlemanmanieren.
En ze miste dat.

Maar dat was niet het enigste, want Caroline verzette zich sterk tegen het gevoel van genegenheid dat ze voor Klaus voelde. Dus als het aan haar lag, zou alles exact weer hetzelfde zijn geweest als voor Klaus. Maar Tyler vertrouwde haar niet meer. Volgens hem had ze duidelijk kunnen weten dat het Klaus was die in Tyler zat. En ondanks dat Caroline bij hoog en bij laag zweerde dat op twee kussen na in het begin er niets was gebeurt, geloofde hij dat er veel meer had gespeeld.
Caroline was woest geweest dat hij haar niet vertrouwde, hij woest omdat Klaus zomaar aan Caroline had kunnen zitten.
Het enige wat ze hadden in de laatste weken van hun relatie was ruzie. En als er enkel ruzie is, dan is er geen relatie. Caroline zette er een punt achter uiteindelijk.

Sindsdien was haar leven rustig verlopen, geen vriendje, geen hybride-drama’s, geen dubbelgangerproblemen. Natuurlijk had Elena nu wel problemen met vampier zijn, maar die problemen waren niet levensbedreigend of zo. Caroline had er zichzelf ook door weten worstelen, dus beschouwde ze dat niet echt als iets ergs of problematisch.
Haar leven begon haar te vervelen. Ze had gedacht blij te zijn met rust, maar ze haatte de continuïteit van haar leven. Elke dag hetzelfde saaie liedje.

Dus wanneer de school bekend maakte dat de laatstejaars hun konden inschrijven voor een reis naar Italië, greep Caroline die kans meteen. Ze wist Elena en Stefan over te halen zich ook in te schrijven. ‘Het land van de romantiek, de kunst… Ik denk dat jullie tweetjes zo een reisje heel ontspannend zullen vinden. Weg van Mystic Falls.’ Het koppel dat snakte naar wat echte tijd alleen was snel om in te stemmen na haar korte peptalk.
Ze zouden overmorgen vertrekken, maar Caroline had nu al reeds haar spullen verzameld en in een gigantische koffer en tas weten te proppen. Ze liet zich vermoeid op het bed vallen en dommelde haast meteen in.

Reageer (1)

  • SweetDemon

    OOO KLAUS MOET GEWOON TOEVALIG DAAR ZIJN!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen