Foto bij Ch.71 - How could he do this

(pov Maria)
Het was de dag van de tour. Iedereen had hun koffers al ingepakt. Ik pak Allyson haar koffer in. Ik voelde me beter dan de laatste tijd.
Wanneer we met iedereen in de bus zitten zet Joe Winston op de grond. ‘’En toen was de bus vol’’zegt Nick wanneer hij Elvis de bus inlaat. Iedereen zocht een plekje op om te gaan zitten. Ik ging bij het raam zitten. Nick kwam naast me zitten en keek me aan. Ik keek hem aan en glimlach ‘’is er iets?’’. Hij keek me aan en schud me hoofd ‘’je straalt.. en ziet er opeens mooier uit, niet dat je lelijk was ofzo maar.. je ziet er zo anders uit’’. Ik begon te lachen ‘’en bedankt’’.
Joe kwam naast ons zitten ‘’zit je te flirten met mijn vrouw Nickyboy’’. Hij schud z’n hoofd en keek me even aan ‘’ik weet het al, gefeliciteerd’’. Joe keek hem raar aan ‘’wat heeft hij?’’. Ik druk een kus op z’n lippen ‘’trek je er niks van aan’’. Joe knikt. Ik ga op de grond spelen met Allyson.
Na een paar uur werd ik misselijk en loop naar de wc en geef over. Joe kwam achter me aan gelopen. ‘’Misschien moeten we naar de dokter, want nu word ik bang’’. Ik glimlach ‘’het is niets ernstig, een klein beetje wagenziek denk ik’’. Ik wou het hem zo graag vertellen, maar ik wou het eerst zelf zeker weten. Hij knikt en strijkt een plukje haar achter m’n oor. Ik sta op en samen lopen we weer terug naar de rest.
Laat in de middag kwamen we aan bij onze eerste hotel waar we verbleven. Ik had al wat spullen voor Joe en Allyson gepakt. Ze zouden die avond een concert hebben en dan kon ik rustig m’n gang gaan.
Samen lopen we het hotel binnen. Denise en Paul zorgden voor de sleutels. Samen met Joe en Allyson lopen we naar onze hotelkamer. Ik zet m’n tas neer. Joe ploft neer op het bed. Ik zet Allyson op de grond en keek in het rond. ‘’nou ik vind het niet erg hier een paar dagen te slapen’’. Hij grijnst ‘’nee ik ook niet’’. Ik zet m’n tas op het bed en pak wat spullen uit.
Joe drukt een kus op m’n lippen ‘’ik ga repeteren, red jij je hier?’’. Ik glimlach en knik ‘’ga maar’’. Hij legt z’n handen in m’n zij en drukt nog een kus op m’n lippen ‘’ik wil niet weg’’. Ik grinnik en haal z’n handen weg ‘’doei Joe, ga naar je fans ze wachten op je’’. Hij knikt en drukt nog een kus op m’n lippen en aait Allyson over haar hoofdje.
Wanneer ik zeker weet dat ik alleen ben ga ik op bed zitten en pak het doosje uit m’n tas. De bijsluiter hoef ik niet meer te lezen aangezien ik het al een keer heb doorgemaakt, maar toen met angst.
Geschrokken keek ik op wanneer er op de deur werd geklopt. Ik leg het doosje onder m’n tas en deed de deur open. Rieneke en Danielle komen binnenlopen. ‘’ook hallo’’zeg ik verbaasd. Rieneke begon te lachen ‘’we verveelden ons’’. Ze ploffen neer op bed. Ik gris m’n tas er weg. Het doosje viel op de grond. Danielle keek naar het doosje ‘’wat is dat?’’. Snel raap ik het van de grond ‘’niks’’. Ze keken elkaar aan. Ik stop het terug in de tas en hang het om een stoel. ‘’Omg ze is zwanger!’’begint Rieneke. ‘’nee!’’. Danielle was even stil ‘’waarom doe je de test nu niet?’’. Ik zucht en knik. Ik sta op en haal het doosje uit de tas en loop naar de badkamer.
Wanneer ik klaar ben loop ik terug naar de slaapkamer en plof bij ze neer ‘’en nu is het wachten’’. Ik leg het op het nachtkastje neer. ‘’wat nou als het positief is?’’. Ik glimlach ‘’dan maak ik Joe heel gelukkig’’. Danielle glimlacht ‘’je wilt niet weten hoevaak hij het erover heeft’’. ‘’echt?’’. Ze knikt ‘’Kevin word er gek van’’.
De 5 minuten waren om. ‘’omg.. ik durf het niet, doen jullie het maar’’. Rieneke grinnikt ‘’nee.. dit moet je zelf doen’’. Ik pak het staafje op en kijk wat erop staat. Er stond een blauw kruisje ‘’omg’’. Ik leg het staafje weg. Danielle pakt het van bed ‘’omg! Gefeliciteerd!’’. Ik begon door de kamer te ijsberen ‘’wat nou als Joe dit niet wil, straks verlaat hij me’’. Danielle staat op en hield me stevig bij m’n armen vast ‘’tuurlijk niet! Hij zal je nooit verlaten’’. Ik zucht. ‘’ga naar m toe!’’. Ik keek bedenkelijk. Rieneke hield de deur open ‘’kom, we gaan het hun vertellen’’. Tegenstribbelen had geen zin. Ik werd meegesleurd naar het gebouw. De mensen die er bezig waren hadden raar opgekeken.
‘’Hier is Joe’s kleedkamer’’. Met een bemoedigend duwtje duwen ze me richting de kleedkamer. Ik deed de kleedkamer open.
Wat ik zag was niet te geloven. Het enige wat in me opkwam was woede. Ik gilde z’n naam en ren weg. ‘’Maria!’’had ik Joe nog horen roepen. Ik ren terug naar het hotel. Voorzichtig sloot ik de deur achter me aangezien Allyson sliep. Hoe kon hij me dat aan doen op de eerste dag van tour.

Oeh wat heeft onze Joe gedaan?

Reageer (1)

  • JessyJonas

    Oehh spannend!!
    Snel verder!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen