Jordan's pov
Je bent als eerste wakker en besluit te gaan trainen. Je merkt niet dat er mensen weg zijn. Na een tijdje komt shawn naar je toe ' jordan heb je elise gezien?' je schud je hoofd. Nu hij het zo zegt je hebt haar niet gezien vanmorgen, je leest de brief die shawn in sijn handen heeft.' nu liegt ze ik heb haar gister gehoord toen ze met een meisje aan het praten was ze is niet naar huis ze is naar fuji'. Zeg je licht boos ' wie is naar fuji' hoor je achter je l, als je je omdraait zie je de coach staan 'elise' zeg je ' wanneer is ze vertrokken?' vraagt de coach ' ik gok op vannacht' zeg je en je gaat weer trainen.

Elise's pov
Nu ben je blij dat je je spaarpot hebt geplunderd voor je van huis ging nu heb je tenminste wat te eten. Je bent nu al sinds gister avond aan het lopen en je bent kapot, maar net zo als met het trainen ben je niet van plan te stoppen. Je lacht om je eigen gedachten, hadden ze toch gelijk met je koppigheid.je loopt richting de berg die je in zicht krijgt aan de voet van de berg is fuji nu je weet dat je er over 2 dagen bent ga je sneller lopen.

Xavier's pov
Je bent in je kamer aan het ijsberen. Je weet niet wat je nu moet doen, zal je gaan ? Het is wel lullig als je haar laat staan. Je besluit toch te gaan als je nu gaat ben je er als zij er ook is. Je zucht en loopt naar buiten. Maar je bedenkt dat je iets vergeet en rent nog even naar binnen. Als je in je nacht kastje zoekt duut het even voor je het vind omdat je kastje een rommel is. Als je het hebt gevonden zie je het medaillion liggen je hebt het gemaakt omdat toen je het vond hij stuk was.ook deze pak je en stopt hem zorgvuldig in je zak.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen