Nadat de vader van Mike me had ingewreven hoe gevaarlijk het wel niet is om zo dicht bij de piraten te komen ''Ze kunnen van allerlei dingen bij je doen vooralomdat je nu z'n mooie volgroeide jongedame bent, deie zijn echt niet lief voor jou'' had hij gezegd. ik kon ze heus wel aan, want hij weet niet dat ik stiekem snachts aan het vechten ben in de smidsruimte, dus als het noodzakelijk was weet ik wel hoe ik een zwaard moet gebruiken... '' Ben je nou helemaal gek om daar heen te gaan, doe dat nooit meer anders kom je hier niet meer weg!". Yup ik kreeg al gelijk op mijn kop.'' Sorry marja ik dacht er niet bij na, ze zijn zo spannend.'' ''Dit is al de zoveelste keer dat je zomaar weg gaat zonder iets te zeggen en dan naar de piraten gaat kijken met mike, ik geloof je dadelijk egt niet meer!'''' Ik beloof dat ik het nooit meer zou doen egt niet marja geloof me.'' '' Nja t zal wel meoten, nog 1 keer en je mag mike voorlopig niet meer zien!!'' '' Oke''.
haha dat zal dus niet gebeuren, ik ga voorlopig gewoon snachts kijken of ze er zijn gheghe.

Later die dag..

''Hmm ik denk dat ik maar ga slapen ben best wel moe, weltrusten marja'' en ik gaf haar een knuffel, '' Weltrusten en slaap lekker Luna''. Ik liep naar boven naar mijn kamer, kleede me niet om en poetste ook niet mijn tanden maar ik ging gelijk naar bed toe om te wachten warneer marja ging slapen.
een uur later hoorde ik haar de trap op gaan en in haar kamer gaan, ik hoorde nog wat gestommel en toen was het stil. Ik wachte nog 20 minutjes, en sloop mijn kamerraam uit op weg naar de haven waar de piraten altijd kwamen.

ik sloop door de straten heen en ik had een dolk bij me die mijn moeder me had meeegeven toen ze me weggaf aan marja, het was mooi versierd ene moeilijk kunstwerk om te maken maar ik had hem altijd bij me het gaf me een veilig gevoel. ik klimde de bult op en gelukkig was er nu geen ongeduldige man en kon ik rustig de bult op klimmen. Ik keek over de bult en zag dat de piraten er nog steeds waren. Yes. ik keen en zag er een paar buiten rondlopen met spullen en een paar lagen dronken/niet op de grond te slapen. Dronkaard dacht ik bij me zelf. Maar op de aan of andere manier word ik er toch door aangetrokken, Het liefst kroop ik stiekkem op de boot verstopte me en ging mee, maar ze zullen mij vroeg of laat toch ontdekken. '' Hmm Wat doet een jonge dame zoals ji hier op deze plek en deze tijd?'' Ik schrok en keek om en zag de piraat staan met die grijns van eerder die dag.. '' Uhm dat gaat jou niks aan!'' Zei ik bot.''haha ze is bang, en je wilt niet weten wat die mannen daar hij wees naar de boot Allemaal wel niet met jou kunnen doen als ik ze roep'' ''Doe dat alsjeblieft niet ik.. ik wal gewoon kijken wat julie aan het doen waren'' '' Ik doe je niks, wees maar niet bang, ik zag je vanmiddag ook al kijken, en ik weet dat je mee wilt ik zie het in de blik van jou ogen'' En hij ging op zijn hurken zitten om op mijn niveau te zitten, maar daarbij had hij zijn gezicht heel erg dicght bij de mijne. Hij had zulke mooie ogen en toen zag ik ook pas dat hij heel erg knap is en nog jong. Ik bloosde''uuhm ja daar heb je wel gelijk in, ik wil mee'' Ik keek weg,'' ik zal je best wel mee willen nemen, want ik word aangetrokken door jou'' en hij zorgde ervoor dat ik hem aankeek in zijn mooie ogen. '' Nee dat kan niet mijn moeder vermoordt me, en duwde hem voorzichtig iets naar achteren omdat hij steeds dichterbij kwam.''Dan zorg ik dat ze er niet achter komt'' en kwam nog steeds dichter bij. ik rodle weg omdat hij me bijna zoende, toen leek hij wakker te schrikken. '' sorry ik wist niet wat ik deed maar er is iets met jou.. ik word naar je toe getrokken..'' je keek hem aan en voelde je buik kreibelen, je vond dit nogal raar je kende hem niet...
'' Zozo William een meisje aan het versieren, haha maar daar hebben we geen tijd voor, je meot mij helpen met de rum!'' Het was een man met dreadlocks an een soort kap, met een baard met 2 lange dreadlochks, hij stond en beetje waggelig maar ook stevig, je vermoede maar dat hij gewoon altijd dronken is. '' hmm het is wel een mooie jonge dame haha wil je haar menemen?'' hij knipoogte naar dus william. '' uuhm nee ze blijft hier en wij gaan verder met de rum, ga maar vast ik kom zo,"" haha ja hoor neem jij nog maar afscheid ik zie je zo heb rum nodig.'' hij keek naar mij, en gaf me een snelle kus op m'n wang, waarbij ik bloosde. '' ik ga nu, ik zie je vast nog wel een keer'' en hij knipoogde naar mij en liep weg naar de rumverslaafde gast toe. Ik liep terug naar huis klom weer in mijn kamer en keek of marja niks had gemerkt, ze sliep nog gelukkig, ik liep weer terug naar mijn eige kamer kleede me on poetste mijn tanden en ging slapen.

Yay 900 woorden wou das voor mij veel XD
nja ik probeer om tpch meer te schrijven misschien dat het niet mooi is maar ach xD
xx Fems

Reageer (1)

  • dineniel

    wel mooi ga je verder plzzzzzz

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen