Foto bij Ch.69 - Pretty

(pov Maria)
3 dagen gaan voorbij en ik begin Allyson best te missen. Ik pak de telefoon wanneer ik alleen in de kamer zit. ‘’en wat gaat mevrouw doen?’’vraagt Joe wanneer hij de woonkamer inloopt. Ik keek op en glimlach ‘’ik ga m’n moeder bellen om te vragen hoe het met Allyson is’’. Hij knikt en ploft naast me neer. Ik toets het nummer in en wacht af.
‘’En hoe gaat het met Allyson?’’vroeg ik aan m’n moeder wanneer ik uitgebreid over m’n eerste dagen op huwelijksreis heb gepraat. ‘’Prima, ze mist je wel heel erg’’. Ik glimlach ‘’en ik mis jullie daar ook’’.
Na nog een paar minuten hang ik op. Joe drukt een kus op m’n wang. Ik begon te giechelen ‘’waar heb ik dat aan te danken?’’. Hij glimlacht ‘’je maakt me gelukkig’’. Ik glimlach en ga in z’n armen liggen. ‘’wat gaan we vandaag doen?’’. ‘’Ik heb een dorpje, iets van 3 km verderop gezien, misschien kunnen we daar heen?’’. Ik knik en sta op ‘’ik kleed me even om’’. Joe knikt.
Ik loop naar boven en trek de klerenkast open. Ik haal een short en een hempje eruit en trek het aan. Ik haal een borstel door m’n haar en loop weer naar beneden. Joe staat al te wachten bij de deur.
Wanneer we in het dorpje zijn aangekomen zien we allemaal kleine kraampjes die fruit en andere dingen verkopen. Hand in hand lopen we door de straten heen. De mensen zien er aardig uit en hebben een warme glimlach. Twee meisjes komen op ons afgelopen. Zoals gedacht wouden ze graag een handtekening. Zonder aarzeling gaf Joe ze een handtekening. We bedanken hun en lopen verder. ‘’Ik zal het hier missen’’. Joe keek me aan ‘’hoezo?’’. Ik grijns ‘’Ik kan hier ongestoord lopen zonder fans achter je aan’’. Hij grijnst ‘’nu je het zegt.. en geen papparazi’’. Ik schud m’n hoofd.
Even later werd er op onze ruggen geklopt. Ik keek achterom en zag de twee meisjes weer staan. ‘’voor jou’’. Ze hielden een ketting omhoog. Ik nam de ketting in m’n handen ‘’wauw, het is prachtig, dat hadden jullie niet hoeven te doen’’. ‘’Het brengt geluk voor jou en Joe’’. Ik glimlach en deed hem om ‘’bedankt’’. De meisjes lopen weer weg. ‘’dat was aardig van ze’’. Ik bekeek m’n ketting en knik. Joe sloeg z’n arm om m’n middel terwijl we weer verder lopen.

(pov Joe)
Na het dagje in het dorp te hebben gelopen zaten we weer op het strand. Maria lag in de zon te baden terwijl ik met een stok een tekening in het zand zat te maken. Een hart kwam tevoorschijn. Ik teken de letters van onze namen in het midden.
Ik keek naar Maria en glimlach. Ze zal me de gelukkigste man maken. Ik zou niet weten hoe ik haar daarvoor kan bedanken. ‘’Jullie gaan toch wel mee op tour?’’vroeg ik voor de zekerheid. Maria deed een oog open en glimlacht ‘’tuurlijk’’. Ik glimlach en ga boven haar hangen. Ze giechelt en sloeg haar armen om m’n nek. Ik druk kleine kusjes op haar lippen. Even later ga ik weer van haar af.
Maria glimlacht en keek naar de tekening ‘’aawh sweet’’. Ik begon te blozen en grijns ‘’because I love you’’. ‘’hmm.. ik kan geen genoeg krijgen van die 3 woorden’’. Ik druk een kus op haar lippen ‘’I love you’’fluister ik tegen haar lippen.
De zon ging langzaam onder. Ik leg m’n arm om haar middel en samen keken we naar de ondergaande zon. Wanneer de zon helemaal onder is begon het met de minuut kouder te worden. ‘’zullen we naar binnen?’’. Ze knikt en veegt het zand van haar benen. Ik sta op en klop het zand van m’n broek en steek m’n hand naar haar uit. Ik trok haar omhoog. Ik pak de handdoek en samen lopen we terug naar het huisje. ‘’Wat wil je eten?’’. Ik loop naar de diepvries en haal een pizza tevoorschijn. Maria knikt. Ik doe de oven aan en gooi de pizza erin. Maria gaat op de bank zitten en zet de tv aan. Ik plof naast haar neer en trek haar op schoot en leg m’n hoofd tegen haar rug en m’n handen op haar buik. Ze legt haar hand op de mijne en streelt zacht met haar vingers over m’n hand heen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen