Ello :] Euhm, naja ik ben dus terug van vakantie. Hebben jullie nog wat leuks gedaan ofzo? Nou ik had het eerst naar m'n zin. Tot ik zaterdag te horen kreeg dat Wendy - een van mijn beste vriendinnen, en de vriendin met zm gedachtes - dus echt zm gepleegd heeft. Dat brak me nogal dus heb drie dagen in het huisje gezeten, opgesloten in m'n kamer. Ik haat het dat ik niet naar haar begrafenis kon komen, want we zaten in Italië en m'n ma rijd in dr eentje dus doen we er twee dagen over en blijkbaar vond me ma het niet nodig. Dus ja, ik heb harde ruzie thuis - sorry als het je niets interesseert -, er zijn klappen gevallen waardoor ik nu een blauwe plek op mijn gezicht heb die zelfs als ik er make up over doe nog goed zichtbaar is. En ja, ik sloeg terug en ik schaam me er niet voor. Ik hoef geen medelijden, ik wil niet zielig gevonden worden. Als je nu iets tegen me hebt ofzo, of me gaat veroordelen, sorry maar je kent me niet, je kent mijn verhaal niet, je weet niet wat er allemaal gebeurd is. Maar ik vind dat ik het even moest zeggen.
Ik lijd aan de Bipolair stoornis, als je wilt weten wat het is, kun je het aan me vragen of googelen ofzo... Het ging dus al een tijdje niet al te best, ik heb geen band met mijn moeder en toch woon ik bij haar. Mijn leven is sinds 5 jaar geleden toen m'n ouders scheiden een heel ander pad ingeslagen, er zijn dingen gebeurd en gezegt die ik niet allemaal ga vertellen.
Ik heb een laatste vraag aan jullie voor ik het verhaal verder begin; Is het raar dat je jezelf gaat haten als je moeder tegen je zegt dat je ongewenst bent, nooit geboren had moeten worden, nooit wat goed kan doen, beter dood kan zijn en een mislukking bent?
I love you x

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • EleanorCaldr

    WAT?! Zei je moeder dat tegen je?? O.O okee sorry ik ga me er niet mee bemoeien, maar je moet niet naar haar luisteren als ze van die onzin zegt. Ik ken je niet in het echt, maar ik weet zeker dat die dingen niet kloppen. Als jij er niet was zou o.a. dit leuke verhaal niet bestaan ;) (vat dit alsjeblieft niet verkeerd op ik bedoel het als een compliment :))
    Sterkte met het overlijden van je vriendin xx
    p.s. Cool stukje ;)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen