*Alfredo's POV*
Ik keek toe hoe Justin zijn spullen aan het inpakken was. Hij zou morgen weg gaan en overmorgen aan komen in Canada. Ik liep van hem weg en ging naar beneden. Ik pakte mijn telefoon liep naar zijn achtertuin zodat Justin me niet kon horen. Ik zocht Selena's telefoon nummer op en belde haar. Hij ging twee keer over, en toen nam ze op. "Hallo, Met Selena?" Zei ze. Ik hoorde in haar stem dat ze heeft gehuild. "Hi, Sel. Fredo hier." Zei ik. Ik hoorde haar zuchtte en op de achtergrond hoorde ik gerommel. Haar moeder is vast thuis. "Alfredo. uhm, heey." Zei ze ongemakelijk. "Sel, kan ik met je praten?" Zei ik tegen haar. "Uh ja, is goed. Waar wil je afpsreken?" Vroeg ze. "Lunchen bij subway?" Vroeg ik haar. "Ja, is goed. Geef me een halfuurtje en dan ben ik er." Zei ze. "Oke is goed, tot straks." En ik hing op. Daarna liep ik naar Justin om het te vertellen dat ik weg ging, en vanavond als hij op het vliegtuig zal stappen, ik er dan zal zijn.

*Justin's POV*
Ik was druk bezig met inpakken voor Canada, want die avond moest ik al de vliegtuig instappen. Hoe veel ik er ook zin in had om weer in Canada te zijn ik dacht nog steeds aan Sel. Het is goed dat ik een brake neem van alles, voor eventjes wilde ik gewoon een normale jonge zijn. "I'm never gonna fall in love again, I want her back" fluisterde ik in me zelf Ik zuchte en ging verder inpakken tot dat Alfredo binnen kwam. "Justin ik moet nu even weg, ik zie je van avond" zei hij terwijl hij zijn hand een beetje omhoog deed als een teken dat hij ging. "Is goed Fredo, zie je dan" zei ik en ging gelijk verder met in pakken. Paar seconde later hoorde ik de deur voor deur dicht gaan, Alfredo was weggegaan, nu was ik even alleen, het was geen fijn gevoel.
Toen ik klaar was ging ik naar de woonkamer en plofte ik op de bank. Ik keek naar mijn mobiel en drukte op m'n smsjes, en daar las ik het weer:
"Kan je morgen even naar me toe komen? Ik moet met je praten" Mijn hart brak en er prikte een traan in mijn oog. Ik trilde helemaal en gooide mijn iPhone op de grond. Waarom kon Sel dit me aan doen? Ik hield.. Ik hou van haar, maar zij blijkbaar niet meer van mij. Ik deed mijn hoofd tussen mijn handen, en daar zat ik dan, voor een hele lange tijd.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen