Foto bij 13~Charlien

*Let's survive..*

Ik liep weer door de schoolpoort. Deze keer zonder Harry. Meteen zocht ik mijn vriendinnen op en mijn (nieuwe) vrienden. Die waren echter nergens te vinden. Verbaasd trok ik mijn wenkbrauwen op. De meisjes stonden er echter wel.
"Waar zijn de jongens?" vraag ik als ik me bij hun voeg. Ella kijkt me raar aan.
"Weet je het dan nog niet?" zegt ze. Ik schud mijn hoofd.
"Ze hebben ook deel genomen aan de X-factor." zegt Alexandra enthousiast.
"En ze zijn allemaal door!" zegt Ella weer.
"Wat!" gilde ik en nog geen seconde later waren we alle 5 aan het rond springen. Jammer genoeg werd onze 'happines' verbroken door de bel. Toch kon het mijn gevoel niet verpesten. Met een lach liep ik het klaslokaal binnen. Toen ik aan mijn tafeltje ging zitten, kreeg ik meteen nieuwsgierige blikken toegeworpen. Blijkbaar hadden ze het allemaal al opgevangen van Harry en de jongens die hadden deelgenomen aan X-factor. Zelfs van de leerkracht kreeg ik een nieuwsgierige blik. Toch zei niemand iets tot in het midden van de les. De leerkracht was juist iets aan het uitleggen toen hij zichzelf opeens onderbrak.
"Dus als je het zo doet... Ach wat! Charlien vertel is over Harry's auditie. Je bent zijn vriendinnetje toch?" Ik kleurde helemaal rood. Iedereen keek me aan. Op dit moment wou ik zo graag gewoon verdwijnen.
"Euhm.. Nouja.. Hij is erdoor," begon ik dan maar, " en zijn vrienden ook." Het was het enige wat ik kon bedenken. Meteen kreeg ik verschillende vragen op me afgevuurd.
"Welk liedje heeft hij gezongen?""Was de studio groot?" "Wie van zijn vrienden?" "Hoe lang zijn jullie al samen?" "Komt Harry nog naar School?" Ik wist niet op welke vraag ik eerst moest antwoorden en hulpeloos keek ik rond. ik zuchtte. Was Harry maar hier. Ik probeerde iedereen zijn vraag zo goed mogelijk te beantwoorden. Al snel was het uur voorbij en ik was letterlijk uitgeput. De klas stroomde leeg en ik stopte mijn boeken in mijn tas. Ik hoopte dat ik de schooldag zou overleven...

Slecht geshcreven ;o maar ik wou jullie niet zonder hs laten :) dus tja,... Bye xxJulie

Reageer (2)

  • niallouis

    amaai as da slecht geschreve is dan weet ik t ook ni meer ze dan kan ik ni schrijve(H)(H)(H);)xD

    1 decennium geleden
  • LouiTie

    It's not bad! Snel verderrrr :D xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen