I'd rather have roses on my table than diamonds on my neck.

Vrijdag 8 december 2006

~ Mila Adams

Rillend lig ik in mijn bed. Frederique heeft me al een extra deken gegeven, maar het blijft koud. Volgens Frederique heb ik koorts. Ze heeft school en mijn werk van vanavond al afgebeld, ondanks mijn protesten. Als het aan mij lag, slaap ik nu overdag gewoon en ga ik `s avonds weer werken. Wat slaap zal me goed doen, dat heb ik wel gemist de afgelopen weken. Het geld wat ik verdien, kan ik ook goed gebruiken. Voor school sta ik goed genoeg, dus een dag daarvan missen zal niet veel uitmaken. Ik ben volgens mij een van de weinige uit mijn klas die ergens geen onvoldoende voor staat.

Frederique zet een glas water op mijn nachtkastje en meet mijn temperatuur nog een keer op. Een zucht verlaat haar mond. Haar hand strijkt mijn lok naar achteren die, zodra haar hand weg is, weer doodleuk terug valt op de plek waar hij eerst lag. ‘Nog steeds koorts. Ik heb een aspirine en glas water op je nachtkastje gezet. Probeer nog maar wat te slapen.’ Met een zucht knik ik. Ik heb een hekel aan ziek ze. Je kan dan niks behalve op je bed liggen. Het is niks voor mij om de hele dag op mijn bed te liggen.
Ik duik wat dieper in de dekens en trek mijn benen op. Ik sluit mijn ogen. Moeheid overvalt me. Het voelt alsof ik al drie dagen niet meer geslapen heb, hoewel het in werkelijkheid nog geen half uur geleden is.
‘Wil je misschien wat eten?’ Ik schud mijn hoofd. Mijn hoofd staat helemaal niet naar eten. De vraag is ook maar of ik het binnenhoudt.

Ik heb internet! Ik weet niet hoe lang, dus ook niet wanneer ik weer kan posten. Anyway, enjoy this chapter! <3

Reageer (2)

  • AlreadyGone

    Ocharme! Ziek zijn is nooit leuk.
    Snel verder!
    x

    1 decennium geleden
  • AngelicPower

    snel verder!!(Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen