*Justin pov*

Ik deed de deur achter me dicht en stapte richting Selena, hoe ze mijn naam zei wist ik al dat er iets mis was. "Je moest met me praten?" zei ik bezorgd. Ik hoorde dat Sel moeite had om het ze zeggen. "Selena wat is er?" ik had een gevoel dat dit geen goed nieuws was. En toen hoorde ik het.. Justin-ik-maak-het-uit.. Dat Zou ik nooit van Selena's mond willen horen komen, maar het is gebeurd. Ik voelde dat mijn ogen nat werden. "Eh..w.." ik kon niet op mijn woorden komen. Ik was verdrietig maar ook weer heel boos. Hoe kon ze dit doen? Ik balde mijn handen in een vuist. "Ik moet dan denk ik gaan" zei ik heel trillerig. "Dag Sel" fluisterde ik en stormde de deur uit. Toen ik buiten was zag ik alleen maar flitsen. Ik deed mijn handen boven mijn ogen en rende naar mijn auto "Ga weg" mompelde ik bijna schreeuwend. Ik reed snel weg, naar mijn huis.


*Selena pov*

Ik voelde me vreseljk. Ik had het gevoel alsof ik alles kwijt was. Want Justin was, is mijn alles. Ik stond nog steeds maar ik voelde dat mijn benen steeds zwakker werden. Ik viel naar beneden. Ik barste in tranen uit. Ik voelde niks meer dan alleen maar pijn, pijn en nog eens pijn. Ik had niet alleen Justin pijn gedaan maar ook mezelf. Wat heb ik gedaan?
Langzaam was ik uitgehuild. Er kwam niks meer uit mijn ogen. Ik stond op en liep naar mijn kamer. Ik zag er vreselijk uit. Ondanks dat ik geen make-up had, en dus niks is uitgelopen, zag ik er nog steeds vreselijk uit. Ik nam een douche. Selena jij hebt het uitgemaakt. Je moet over hem heen komen. Ik zuchtte.
Na 30 minuten douche stapte ik er uit, en kleede me om. Ik deed iets gemakkelijks aan, ging naar beneden pakte wat augurken en ging naar mijn kamer. Ik deed mijn tv en zette het ergens op. Niet dat ik keek, maar anders was het zo stil. Ik nam een hap van mijn augurk.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen