Justin *POV*

Ik hoorde mijn wekker van mijn mobiel af gaan die ik heb gezet toen ik niet kon slapen. Ik heb ook een liedje gemaakt voor Sel, maar het was natuurlijk nog niet af. Ik stapte snel de douche in en kleedde me daarna aan en deed snel m'n haar. Ik liep naar Alfredo's kamer en klopte op de deur en ging dan naar binnen. Hij sliep nog. "Yo, ik ga nu" riep ik naar hem. "Eh.. Uhu.. Veel plezier, zie je nog wel" Zei hij half slapend. "Doei Bro" riep ik toen ik naar beneden ging. Ik deed snel mijn schoenen aan en pakte even wat drinken en eten en rende naar mijn auto. Ik kon niet wachten.
Na 3 of 2 uur stond ik voor Selena's deur. Er waren al paar paparazzi's verstopt, ik wist het zeker, maar negeerde het gewoon. Ik klopte paar keer aan de deur en belde dan aan. Selena deed open en ik drukte gelijk een kus op haar wang.


*Selena pov*

Ik hoorde de bel gaan. Ik deed nog even snel een borstel door mijn haren en deed toen de deur open. Justin drukte een kus op mijn wang. Het liefst zou ik nog een kus willen. Maar Selena focus, focus. Ik zuchtte. "Justin" Zei ik, en voordat ik de deur dicht deed zag ik nog een paar flitsen. "Je moest met me praten?" Zei Justin tegen mij. "Uh, uhm. Ja" Ik keek naar beneden. "Selena, wat is er?" vroeg hij een beetje bezorgd. "Justin, ik maak het uit." zei ik. Ik voelde me zo verschrikkelijk. Waarom? Toen besefte ik het weer. Haat, ik kon er niet meer tegen. Nu al bijna 2 jaar heb ik het geprobeerd te vermijden, maar het lukte gewoon niet. Hoe hard ik het ook probeerde. Ik weet dat ik heus wel haters heb, maar toen ik met Justin kreeg, brak het uit. Het werd alleen nog meer. En dat deed pijn.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen