*Justin POV*

Ik liep naar mijn auto met Alfredo. "Dus zin in morgen?" Vroeg hij "Dude, was dat een serieuse vraag?" lach ik "Ik heb serieus ALTIJD zin om Sel te zien" Zei ik terwijl ik naar hem keek. Hij knikte. We stapte de auto in en ik reed naar Alfredo's huis waar ik zou verblijven voor de nacht. "Ik ga vroeg in de ochtend al naar Sel toe" Zei ik toen ik probeerde te concentreren op de weg, waar ik niet zo goed in slaagde, ik dacht alleen maar aan Selena. "Je maakt je zorgen of niet?" Vroeg Alfredo die naast me zat. Ik knikte. Ik maakte me reuzen zorgen, ik was zo nieuwsgierig naar wat er aan de hand was. Ik wist het zeker, morgen vroeg ga ik gelijk naar Sel.
Toen we er aan kwamen zei ik gelijk tegen Alfredo dat ik moe was en gelijk wilde slapen, wat totaal niet waar was. Ik was misschien wel moe, maar ik kon totaal niet slapen. Gelukkig snapt hij dat..


*Selena pov*


Ik werd wakker door de deur. Ik zuchtte en stond op. Het is vast mijn moeder. Ik liep maar mijn kamer en ging toen nog even in bad. Daarna ging ik in bed liggen. Ik was erg moe, maar ik kon niet slapen. Hoe zou Justin reageren? Boos? Zou hij huilen? Ik zuchtte. Ik ging nog even op twitter. Justin zei altijd dat ik nooit naar mijn mentions mocht kijken, dat zou me alleen nog maar meer pijn doen. Toch deed ik het. Ik zag veel lieve tweets, ik glimlachte. Ik drukte op een paar profielen, 'SelenaTerritory' stuurde me een lieve tweet. Ik volgde haar en RTe haar tweet. Daarna keek ik nog eens naar mijn mentions. 'I hate you stupid ugly slut. You better not hurt my man, or i will kill you' I voelde een traan komen. Ik drukte op haar profiel. En toen leek het net alsof ik er alleen voor stond. Justin volgde haar. Ik kon het niet aanzien. Ik drukte het weg. Ik probeerde maar te slapen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen