*Justin's POV*

Ik was net klaar met avond eten met Alfredo toen ik mijn mobiel voelde trillen. Ik greep naar mijn zakken en zag dat ik een sms had van Sel.
"Kan je morgen even naar me toe komen? Ik moet met je praten"
Ik keek even naar Alfredo en zei: "Een sms van Sel" Ik had haar al zo lang niet gezien want ik was druk bezig met mijn nieuwe album. "Wat zegt ze?" Vroeg Alfredo terwijl hij even bij me ging staan. "Ze moet met me praten" beantwoorde ik hem. "Over wat?" Vroeg Alfredo. "I don't know" ik kijk naar het sms "Ik moet morgen naar haar toe, hopelijk is het niks ernstig" Ik besloot maar om terug te sms'en.
"Okee, tuurlijk x" schreef ik en drukte dan op verstuur.


*Selena's POV*

Ik heb Justin net een smsje gestuurd met daar in dat we moeten praten. Ik weet echt niet wat ik moet doen. Ik hou van Justin, zo veel. Maar ik kan het niet meer aan. Ik staarde naar buiten en zat met mijn gedachten over de haat tweets die ik kreeg. Mijn gedachten werden onderbroken door een smsje van Justin. "Okee, tuurlijk x" smste hij terug. Ik voelde langzaam een traan uit mijn ogen komen. "Hier ga ik spijt van krijgen" zei ik tegen me zelf. Ik zuchtte en ging op de bank zitten. Mijn telefoon ging af en het was mijn moeder. "Hey Mam, wat is er?" Zei ik door de telefoon. "Hi Sel, ik heb een interview met Ellen voor je geregeld." Zei ze. "Owh," zei ik maar. Shit dacht ik, ze gaat zeker vragen stellen over Justin en ik. "Het is voor overmorgen, dus morgen ben je vrij." Zei mijn moeder door de telefoon. "Oke," zei ik. " Tot later" En daarmee hing ik op.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen