Foto bij 12~Charlien

*I can't breathe without you *

Ik wandelde langs het strand. De ondergaande zon zorgde ervoor dat een rode gloed werd weerspiegeld en Harry die naast me liep maakte het plaatje kompleet.
"Dus, wat ga je nu doen?" vroeg ik. Harry haalde zijn schouders op en keek me aan met een lachje.
"Morgen gaat x-factor beginnen, misschien kunnen we met elkaar daar afspreken?" vroeg hij onzeker. Ik lachte zachtjes.
"zowiezo,"zei ik," en wees maar zeker dat ik telkens in het publiek zal staan." Harry bekijkt me eens goed. Een lachje siert zijn lippen en zijn ogen, waar je nooit van kan zeggen of ze nu blauw of groen zijn, glinsteren. Hij gaat stil staan en ik volg zijn voorbeeld. Twijfelend pakt de jongen mijn beide handen vast. Ik zie hoe een lichte blos zijn wangen laat kleuren.
"Euhm, charlien?" begint hij.
"Ja?" vraag ik. Harry speelt met mijn handen en kijkt ongemakkelijk naar de grond.
"aangezien ik school niet kan afmaken, wou ik het je nu vragen." zegt hij. Hij richt zijn blik op en kijkt vragend in mijn ogen. ik lach zachtjes, want ik heb echt geen idee waar hij het over heeft.
"Wat vragen?" vraag ik dan maar." Een klein onzeker lachje krijg ik als antwoord. Je ziet hem denken aan hoe hij zijn woorden kan vormen. ik lach.
"Vraag het gewoon!" roep ik zacht en vrolijk. Weer kijkt Harry me aan.
"Wil je, euh.., wil je met me trouwen?" vraagt hij dan eindelijk. Mijn hart maakt een sprongetje en mijn adem stokt in mijn keel. Ik ben helemaal betoverd, een warm gevoel verspreid zich. Harry kijkt me onzeker aan, maar het enige wat ik kan doen is lief naar hem lachen.
"charlien." zegt hij. Onderzoekend kijkt hij me aan.
"Ja!" roep ik blij. Ik gooi mijn armen rond zijn nek en trek hem in een knuffel. Vrolijk lacht hij en hij draait me in het rond. Dit doet hij echter zo onhandig, dat we beide op de grond vallen. Lachend kijken we elkaar aan.
"We zijn waarschijnlijk het jongste verloofde koppel ooit." lachte ik. Harry haalt zijn schouders op.
"Maakt niet uit, zolang ik bij jou ben. Je maakt me gelukkig, charlien." zegt hij met een glimlach. Mijn hart smelt en ik druk een kus op zijn lippen. Harry geeft meteen toegang en we verdiepen ons al snel in de zoen. Hij trekt me boven op me en zijn handen gaan onder mijn T-shirt. Ik lach tegen zijn lippen aan.
"We gaan geen seks hebben op het strand, Styles." grijns ik.
"Waarom niet?" vraagt Harry. Ik kijk hem met grote ogen aan.
"Waarom niet?," doe ik hem na," omdat het hier openbaar is en iedereen ons kan zien?" lach ik. Harry zet zich recht.
"Niet als we naar de duinen gaan." fluistert hij zwoel in mijn oor. Weer stokt mijn adem in mijn keel. Het enige wat ik nu kan doen is knikken. Harry springt recht en trekt me mee naar een afgelegen plek in de duinen..

Haha... Sex on the beach! Come on everybody! :D hopelijk vinden jullie het een leuk hoofdstuk.. EN het is niet ge-eindigd met een kus! ^^ xxJulie

Reageer (4)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen