Harry's POV

De volgende ochtend werd ik wakker om 9 uur.
Ik liep naar beneden en zag dat Sofie en Gemma al aan de ontbijttafel zaten. Ik ging zitten op de stoel naast Sofie en nam wat cornflakes en melk. "What are you planning to do today?" vroeg ik hen,maar beiden hadden geen idee. "We can invite Louis,Niall,Liam,Zayn,Taylor,Eleanor,Danielle and Perrie?" stelde ik voor. Gemma was direct enthousiast, maar Sofie wist natuurlijk niet wie zij waren. "Louis,Niall,Liam and Zayn are my best friends and Eleanor,Danielle and Perrie are the girlfriends of Louis,Liam and Zayn and are also really good friends with Gemma,and Taylor is Gemma's boyfriend and also a good friend of mine," legde ik uit. "Sounds good to me," antwoordde ze enthousiast, en ik ging ze direct allemaal opbellen om ze uit te nodigen.

Sofie's POV

Na het eten liep ik vlug naar mijn kamer en zocht mijn kleren uit. Ik besloot om een short en een topje aan te doen. Ik liep naar de badkamer, douchete me vlug en deed toen mijn kleren aan. Nog geen twee seconden later hoorde ik de bel gaan. Ik was heel nerveus, wat zouden zijn vrienden niet denken van mij? vroeg ik me af. Ik probeerde er niet aan te denken en liep naar beneden. Toen ik daar aankwam hoorde ik hen roepen : "Hazza",wat blijkbaar Harry's bijnaam was. Ik stelde mezelf even voor en gaf hen allemaal een kus op de wang. Ook zij vertelden me allemaal wie ze waren. We gingen allemaal samen naar de living en Harry en ik gaven hen iets te drinken. Toen we samen in de keuken stonden lachtte hij even naar me. "Don't be so nervous,they won't eat you," zei hij, en ik lachtte even. Hij had wel gelijk, wat konden ze doen? Toen we ze allemaal iets te drinken hadden gegeven en ook zelf iets hadden genomen stelde Harry voor om een film te kijken. We beslisten om Love actually te kijken, Harry zijn lievelingsfilm. Liam en Danielle gingen samen in de zetel zitten en ook Louis en Eleanor kropen dicht tegen elkaar aan. Zayn and Perrie deelden samen een zetel en Gemma ging natuurlijk bij Taylor zitten. En Harry en Niall besloten om samen een zetel te delen, en ik zat helemaal alleen in de zetel die overbleef. Na 2uur, toen de film gedaan was beslisten we om pizza te bestellen. Nog geen kwartier laten werd de pizza geleverd en met z'n allen gingen we aan tafel zitten. Na het eten gingen Danielle,Eleanor,Gemma,Perrie en ik alleen zitten, we hadden nood aan een girl-talk. We praatten vooral over make-up en jongens. Ze vertelden alle vier over hoe gelukkig ze waren met hun vriendjes. "What about you?" vroeg Gemma geinteresseerd. Ik bloosde even maar antwoordde toen toch eerlijk :"I don’t have a boyfriend, I’ve never had one," "So you never kissed?" vroeg Eleanor me nu. "No," antwoordde ik weer eerlijk. Ik probeerde het onderwerp te veranderen en begon wat over school te praten. Ze hadden blijkbaar alle vier op diezelfde school gezeten en wisten me te vertellen dat het een toffe school was maar dat de leerkrachten heel strikt waren. Ik werd stilaan een beetje nerveus voor morgen maar ze stelden me allen gerust dat het goed mee zou vallen. Voor een tijdje zeiden we niets meer en ik keek even op m'n gsm. 1 nieuw bericht van Laura, ze was een van m'n beste vriendinnen in België. Ik opende het :

Hey Soof, hoe gaat het?
Hoe was de vlucht?
Hoe is de familie waarbij je verblijft?
Ik hoop dat het goed gaat daar in Engeland.
Miss you xoxo Laura
P.S. : al veel hotte/cute boys gespot??

Ik antwoordde direct :

Hi Laurie,
Alles goed hoor.
De vlucht was leuk, heb een jongen ontmoet, Thomas.
De familie waarbij ik verblijf is super, Anne en Robin zijn heel vriendelijk en laten me echt thuis voelen, en met Gemma en Harry kan ik ook heel goed opschieten.
Miss you too xoxo Sofie
P.S. ja, er zijn hier wel wat cute boys te vinden, Harry is hot en zijn vrienden ook!

Toen ik op verzenden drukte hoorde ik ineens gegiechel naast me, het was Danielle. "What," vroeg ik met een glimlachje. "I didn't mean to, but I read the last part of your message,"zei ze. Ik dacht even na en bloosde even toen ik me bedacht dat ze cute,hot en boys natuurlijk kon verstaan. Ik wist even niet wat ik moest zeggen en werd zo rood als een tomaat. "You're right though, they're all very nice and handsome," lachte ze, en ik was blij dat ze er niet verder op in gingen. Rond 8uur gingen ze allen naar huis. Harry,Gemma en ik besloten om nog een filmpje te kijken. Toen de film gedaan was besloot ik te gaan slapen. Ik gaf hen beiden een kus op de wang en wenste hen goede nacht. Ik ging naar boven, trok m'n pyjama aan en ging in m'n bed liggen. Ik dacht nog even aan vandaag en bedacht me dat ik waarschijnlijk een paar nieuwe vrienden had bijgemaakt. Met een blij gevoel viel ik in slaap...

Harry's POV

Sofie was net gaan slapen, maar Gemma en ik bleven nog even op en praatten wat over vandaag en over Sofie. "She's very nice," zei ik en Gemma lachte. "She said the exact same thing about you," antwoordde ze en ik bloosde even."I had a really great day with you and the boys and Danielle,Eleanor,Perrie and Sofie," zei ik toen. "Me too," antwoordde ze en glimlachte even. "Well, I don't know if I should tell you but..., no never mind, I shouldn't tell," zei ze tegen me. Ze had me nu toch wel heel nieuwsgierig gemaakt en ik wou weten wat het was. "I want to know Gemma, just say it," zei ik enthousiast. "All right then, it's Sofie, she was texting of hers and said she found you really nice and attractive," het bleef even stil en ik liet haar woorden even tot me doordringen. "Wouldn't be surprised if you too became a couple someday," voegde ze er nog aan toe en ik voelde mezelf alweer rood worden. "I like her too, Gemma,but we'll have to give it some time, at the moment we're just friends, I only know her for two days," vertelde ik haar eerlijk.Nadat ik dat gezegd had besliste ik te gaan slapen, ik gaf m'n zus nog een kus en ging toen naar boven...

Reageer (1)

  • Iiampayne

    leuke stukjes weer <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen