Foto bij Common' smile 'till your mouth drops!

De bel ging en we liepen naar het vaklokaal voor chemie. Daar moest ik samen met Robert werken. En chemie tussen ons, dat was er niet bepaald. Zuchtend ging ik naast hem zitten."Vandaag zullen we het over feromonen hebben. Bestaat er een parfum, een chemische stof die ons aantrekkelijk maakt..."De leerkracht zeurde maar door terwijl ik tekeningenin m'n cursus maakte."Juffrouw Dayton, wilt u terug op aarde komen en ons plezieren met uw aandachtigheid."Waarom waren die leerkrachten altijd zo rustig? Ik wist niet waar ze het haalden. Meneer Fonfaneïata begon verder te noteren op het bord. Ik voelde zachtjes een hand op mijn been. Ik schrook op en zag dat het Robert was. Ik gaf hem een klap, waardoor Meneer Fonfaneïata omkeek."Juffrouw Dayton, naar de rector!" Ik nam m'n spullen bijeen en nam het briefje van de leerkracht aan. Hij had geschreven wat er volgens hem was gebeurd en ik mocht dat zelf ook op de achterkant doen. Ik nam m'n balpen en begon m'n verhaal neer te pennen.
'Robert Pattinson zat zonder mijn toestemming aan m'n been, ik heb hem een klap verkocht.'
Ik gaf het briefje aan de rector en ging in de kantine zitten. Ik nam m'n sidekick en begon te smsen met Lily. Lily was al afgestudeerd en ik woonde bij haar in. M'n ouders stemden in toen ik het hun vroeg.'Hey Lily, just got kicked out of the class (6). Robert zat aan me! Die player denkt ook echt dat hij me kan krijgen! LoveYou xoxo''
Ik drukte op verzenden en deed m'n sidekick dicht. Er was nooit een leerkracht die in de kantine zat. Ik voelde m'n sidekick trillen en keek naar het scherm.Een smsje van Lily.
'De onnozelaar! Moet ik je komen halen na school? Ben in de buurt, kunnen we gaan eten in de pizzeria! xx'
Ik antwoordde snel op het smsje en nam m'n spullen bijeen. Net toen ik klaar was ging de bel. Gelukkig zat ik de volgende les naast Evelyne.
Reactie's!!
xoxo'

Reageer (6)

  • MissJojo

    Whaha heftig!

    1 decennium geleden
  • ShadowStarsX

    ooooh zo goed ...Echt je schrijft mega goewd ;D

    1 decennium geleden
  • Marloesjhu

    verder pleasss'(A)

    1 decennium geleden
  • Jacksessed

    Snel verder (K)(K)

    1 decennium geleden
  • Backpacker

    Nicee!
    snel verder!
    :love:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen