omg 30 graden in de schaduw NIET NORMAAL MENSEN!!!!!!!!

Nathan's POV
je besluit in elise haar telefoon te kijken om te zien met wie ze zo geheimzinnig aan de telefoon zat, maar het wis een onbekend nummer dus veel schiet je er ook niet me op. als je haar telefoon terug stopt zie je een doosje voor lenzen. je bent even aan het flashbacken ze was vroeger zo schattig met haar bril, je lacht bij de gedachte. je weet nog goed dat jordan toen haar bril pakte hij deed het een keer maar nooit meer. je besluit verder te trainen. je merkt dat je door de training een stuk sneller bent geworden. je bent zo in je gedachten verzonken dat je niet merkt dat iemand de band stopzet en val je voorover

elise's POV
je moet lachen om Nathan die voorover valt als je de band stopzet 'we hebben pauze' zeg je en loopt weg. je gaat niemand over het telefoontje vertellen en zeker niet de coach. want je hebt bij alius een bron zitten met waar ze zijn en wanneer ze aanvallen. jullie komen na een half uur terug en staan een grote verrassing te wachten 'ik hoop dat jullie wan ons oude trainings centrum hebben genoten'horen jullie ineens als jullie achter jullie kijken zien jullie niemand minder dan epsilon staan.

keeve's POV
je zit te kijken naar epsilon en raimon maar je hebt meer oog voor Nathan. bellatrix heeft je gevraagd om te spioneren en die kans greep je direct. je blijf kijken tot de wedstrijd begint en het staat na de eerste helft 1-0 voor raimon dankzij kevin's drakenpoeier gecombineerd met shawn's eeuwige sneeuwstorm 'de tweede heft begint en het staat later 1-1 voor beide team's je ziet dat elise keihard op de grond word geduwd, haar hand voor haar oog doet en naar de bank loopt je weet niet waarom tot je ziet wat ze uit haar tas pakt.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen