Sofie's POV

Ik liep door de deur naar de uitgang en zag daar een paar mensen staan. Ze hadden een bordje met mijn naam erop. Ik zwaaide even naar hen en liep naar hen toe. Ik stelde mezelf even kort voor en ze keken me één voor één vriendelijk aan. Anne zag er heel goed uit en ze leek me heel erg aardig, ook Gemma en Harry mochten gezien worden. Gemma was een mooi meisje en ze leek me wel lief, ik kon me nu al voorstellen dat we goede vriendinnen zouden worden. Harry was ook heel knap en ik voelde me op één of andere manier direct tot hem aangetrokken. Robin was hun stiefvader, ook hij zag er vriendelijk uit. Harry nam direct mijn koffers van me over en droeg ze naar de auto. We waren hem allen gevolgd tot bij de auto en toen we daar aan kwamen opende hij de deur voor me en zei : "after you, miss". Ik bloosde even en stapt toen de auto in. Ik zat nog maar net neer of ze begonnen al direct tientallen vragen op me af te vuren. Vragen zoals wat mijn volledige naam was en hoe oud ik was, of ik broers en zussen had en waar ik precies woonde. Ik beantwoorde alle vragen in mijn beste engels : "My full name is Sofie Moore and i'm 16. I live with my parents and have 1 older brother, his name's Simon. I live in a very little town called Zulte. Ik wou ook wel weten wat hun naam was en hoe oud ze waren, dus dat vroeg ik dan ook maar. Ik kwam te weten dat Harry en Gemma's familienaam Styles is en dat Harry 18 is en Gemma 20.

Harry's POV

Vanaf het moment dat ik haar zag had ik er een goed gevoel bij. Ze was mooi en lief. Ik wist al dat ze 16 was en dat ze Moore heette maar ik wou veel meer over haar te weten komen...

Sofie's POV

Toen we bij hun huis aankwamen stond ik versteld van hoe groot het wel was. Het was een heel mooi en groot huis met een grote tuin en een zwembad. Ik stond er versteld van , zo veel luxe was ik niet gewoon, maar dat zou ik zeker snel gewoon worden. Anne gaf me een kleine rondleiding doorheen het huis en toonde me m'n kamer, ze was groot, en ik had een mooi uitzicht. Hier zou ik me snel thuisvoelen dat wist ik nu al. Ze toonde me waar ik mijn kleren kon ophangen en waar ik al mijn andere spullen kon zetten. Toen ze me alles had getoond verliet ze de kamer. Ik begon direct met al mijn kleren uit te pakken en in de mooie ruime dressing te hangen. Ik had er altijd al van gedroomd om een dressing te hebben, en nu had ik er een. Net toen ik mijn laatste kledingstuk op wou hangen zag ik iemand aan de deur staan, het was Harry. Hij lachtte even en vroeg toen : "Hi, what do you want to do today?" Ik wist totaal niet wat ik moest antwoorden, wat wou ik doen? Wist ik veel... "Euhm, I don't know," zei ik toen maar in de hoop dat hij wel iets wist wat we konden doen. Hij dacht even na en zei toen : "Maybe I can show you around in the city?" Ik vond dat eigenlijk geen slecht idee en stemde in.Ik hing het kledingstuk vlug op,nam m'n tas en gsm en liep met hem mee.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen