Foto bij een ontdekking.

Keeve's POV
je keek je vriendin aan en deed je best niet te blozen 'nou wie is het'vraagt bellatrix 'het is de jongen die ik zo leuk vond in sungarden' zeg je heeel erg blozend. ze kijkt je aan met een o my god blik. 'dus je wilt zeggen dat dat Nathan is?????!!!!!?????!!!!!' roep ze uit 'ssssss' zeg je snel 'maar dan is dat meisje....'zegt ze 'Elise?!?!?!?!?!' roepen jullie tegelijkertijd 'o my god'zegt bellatrix 'wat?' vraag je aan haar 'Xene heeft met elise' zegt ze 'your kidding me right?' zeg je met een whate # gezicht 'nope ik meen het echt' jullie kijken weer naar raimon en zien dat Xavier er ineens tussen staat.

elise's POV
je voelt je langzaam omhoog getild worden als je je ogen weer open doet zie je wie je omhoog tilt als je weer op de kant staat sta je te trillen op je benen. je zakt op je knieen en komt bij van de schrik. je voelt allemaal blikken op je gericht je ziet dat er iemand naast je hurkt en een hand op je schouder legt als je naast je kijkt zie je niet een persoon maar 3 Nathan, Jordan en Xavier die je bezorgt aan kijken 'bedankt voor het redden' zeg je zacht 'ik heb het gezegd als er iets misgaat kom ik er direct aan' zegt hij. je werpt hem een kleine glimlach toe en laat hem je omhoog helpen

Nathan's POV
je kijkt naar Elise met een bezorgde blik. eerst wilde ze niet naar binnen en ging ze toch ze heeft met gevaar voor eigen leven David gered en vervolgens is ze bijna in het water. 'bedankt voor het redden' zegt david tegen elise 'jij ook bedank Xavier'zeg je 'het was niets' zeggen ze tegelijk als je stemmen hoort achter een boom ga je kijken je ziet 2 meisjes je herkent ze allebei maar als je het meisje met de paars roze haren kijkt weet je direct wie het is en je word net zoals haar rood 'Nathan kom je we gaan'hoor je roepen je loopt terug maar kijkt nog een keer achterom.

Reageer (1)

  • Allysae

    oelalalalal
    snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen