Foto bij 9. || Rainbows ||

regenstreep; nu word ik bang O.O (eigenlijk niet echt..... xD ) YEAH IK HAD 3 REACTIES! das een persoonlijk record I guess...
roderoodrunnerringenrecordboek moehaha das een cool woord :)

Lachend en gierend kwamen Thobias en Justin de trap af. Ze maakten zelfs meer lawaai dan ik toen ik van de trap viel. "Wat eten we?" mijn maag knorde. Gister in de bus was mijn eigen voorraad op geraakt, en de voorraad hier in huis moest gewoon op zijn voor ik vertrok. "Ik bak wel wat eieren met spek." zei Thobias, nog na lachend van wat Justin dan ook maar tegen hem had gezegd. "Lekker." zei Justin glimlachend. Thobias keek hem vrolijk aan en drukte een kus op zijn neus. Ik liet me opzij vallen in de bank en pakte een kussen. Ik drukte mijn gezicht erin en schreeuwde wat. Waarom zij wel en ik niet?! "Gaat het goed?" vroeg Justin lachend en plofte naast me neer. "Mwhe." mompelde ik in het kussen. "Was dat een ja of een nee? of een mwe?" lachte Justin. "Wat as ew mwhe." mompelde ik weer.
"Ik vat het maar op als een compliment..." grinnikte Justin. Huh? Waar had hij het over? Had ik iets gemist? Ik haalde mijn hoofd uit het kussen en gooide het donkerrode stoffen ding in Justin's gezicht. "Au..." mompelde hij. "Deed dat zeer?" vroeg ik hem, verbaasd over het feit dat hij zich pijn had gedaan aan een uber zacht kussen. "Nee." zei hij droog. Waarom zei hij dan au? Raar kind. "Hoe lang duren de eieren nog?" vroeg ik aan Thobias, die in de keuken stond. "Tien minuten of zo." antwoordde hij. "Kan ik me dan misschien even douchen?" vroeg ik en stond al op. "Ja hoor, boven eerste deur rechts. Handdoeken liggen in het kastje naast de wc." riep hij terwijl ik al de trap op rende. Ik ging meteen de eerste deur rechts en deed de deur achter me dicht. Het irriteerde me dat hij niet op slot kon. Ik zette de douche aan en kleedde me uit. Toen het water warm was stapte ik onder de straal en spoelde me even helemaal af. Zou je in de douche ook een regenboog kunnen maken? Voor een regenboog had je zon en water nodig... Er was een raam, waar de zon door scheen, en water genoeg. ik had een plannetje om de regenboog naar mij toe te halen. Al denk ik niet dat aan het eind van een zelfgemaakte regenboog ook een pot met goud staat... Maar ja, niet geschoten... Geen gewonden.

Reageer (9)

  • HipsDontLie

    Maar ja, niet geschoten... Geen gewonden.
    omg die moet ik onthouden!

    1 decennium geleden
  • BabyWhale

    eaah, cool song ^^

    btw: Also COOL story !

    Sorry ik MOEST ook iets in regenboog kunnen zetten ;d

    1 decennium geleden
  • 1Dmayniac

    @Burr, zeker!

    1 decennium geleden
  • philtatos

    @1Dmayniac, leukste lied evaah

    1 decennium geleden
  • 1Dmayniac

    @Regenstreep
    die ken ik!
    regenboog, oh regenboog, gelukkig ben je krom. anders heette je regenstreep en dat klinkt zo dom

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen