Foto bij 16. Alice Valentine Hoekstra

Als ik klaar ben met douchen doe ik een joggingsbroek en een warme trui aan, dan krijg ik een sms van niall, Hey had a really good time today :) and you? xx ik denk eerst even na wat ik moet antwoorden want het moet niet te creepy fan achtig klinken, Yeah me to (: x bijna meteen krijg ik er weer eentje terug, jezus Niall kan bijna net zo snel typen als Jane! Good! wanna do it over tomorrow? xx OMG Niall vroeg me voor een tweede date! Mijn mond valt letterlijk open, ik antwoord That sounds great :) what do you want to do? x ik verstuur het sms’je en start vervolgens mijn laptop op, mijn mobiel trilt weer, what’s your adress? xx ik geef sms hem mijn adres en hij antwoord weer, good, tomorrow I will pick you up at 11 and we will have a long day so tell your parents that you come back late :) xx ik lach Okey, see you tomorrow :) x Ik start echofon op en bekijk de timeline, ik heb een paar mentions, onder andere eentje van Jane; I think @_Alice_x has to tell me a lot haha Ik lach even maar ik ben best moe, en ik wil morgen niet gapend tegenover Niall staan, dan rent hij meteen weg. Ik doe mijn pyjama aan en ga naar bed. Ik val meteen als een blok in slaap.
Als ik de volgende morgen wakker word is het al 10 uur, ik schiet meteen in de stress, hoe moet ik nou binnen een uur mijn haar doen, mijn outfit kiezen en mijn make-up opdoen?! Ik begin met mijn haar, dat vandaag gelukkig wel mee valt. Na een kwartier ben ik al klaar, snel doe ik mijn make-up op, ik doe een beetje mascara op, een bronskleurige oogschaduw en wat lipgloss. Dan doe ik mijn kast open, wat moet ik aan doen? Ik heb geen idee, dan valt mijn oog op een shirt wat ik vorig jaar in Amsterdam heb gekocht toen ik bij Lisanne logeerde, ik had het nog maar 2 keer gedragen dus ik besloot het shirt aan te doen, het was warm weer dus ik deed een short aan, sandaaltjes en ik nam mijn lievelingstas mee, snel doe ik mijn outfit aan. Als ik klaar ben kijk ik met verbazing naar de klok, het is kwart voor 11, ik heb er dus maar 3kwartier over gedaan! wereldrecord haha, denk ik bij mezelf. Ik kijk nog even op mijn mobiel en zie dat ik alweer een sms heb van Jane, Heyy wanna hang out today? x ik antwoord snel No sorry I have another date with Niall x meteen antwoord ze weer, typisch Jane Oh allright, you know I’m really jealous do you? Have fun girl! x ik lach en antwoord weer sorry haha i know xx Ik loop de trap af, doe mijn portemonnee, mijn mobiel en nog wat andere spulletjes in mijn tas en ga aan tafel zitten om te wachten tot Niall komt.




Jaa tijdje niet meer gepost sorry daarvoor ;$ laatste stukje voordat ik morgen op vakantie ga naar EGYPTE w00tw00t !

Hier is de link van haar outfit voor de date, ik heb geen idee hoe ik dat moet doen dat je zegmaar op het woord klikt en dat je dan bij een site komt maarja...
Link >>>>>>> http://www.polyvore.com/cgi/set?id=49308052&.locale=nl

WOEHOEE IK BEN ULTRA VROLIJK =D :))))))) ONDERKIN mhihihiih maarja
Fijne vakantie =D xxx

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen