Foto bij Eight!

Bonjour! c: Mijn koffers staan klaar, mijn iPod en mijn boeken zijn gereed om gebruikt te worden tijdens een autorit van tien uur. * trekt vermoeid gezicht * But the sun is shining and it is 30 degres in south of france! :D * gezicht heldert op naar een dromerige glimlach. * Ik activeer voor jullie nog een hoofdstuk. Wat vrij 'lang' is en dan kan ik helaas de laatste drie weken niets meer activeren. Bedankt voor de abo's die ik al van jullie gekregen heb. De reacties die ik herlees monteren me op en geven me toch nog zin om verder te schrijven. Please heb geduld en tot over drie weekjes.

à bientôt!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • JankeStyles

    Ik probeer altijd lange reacties te schrijven, maar het lukt me bij jou eigenlijk nooit, omdat ik maar een paar dingen weet om te zeggen: 'Snel verder', 'Je schrijft zo mooi' en 'Ik ben benieuwd hoe het verder gaat', omdat dat gewoon allemaal waar is, maar als ik dat de hele tijd zeg, wordt het uiteindelijk ook zo betekenisloos. Goede verhalen moeten je sprakeloos achterlaten, en dat lukt jou altijd heel goed!
    Xxx veel plezier in Frankrijk! (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen