Foto bij - Eleven Months -

(pov Maria)
Aantal dagen gaan voorbij, en Joe en ik zijn druk bezig met dingen te regelen voor de bruiloft. ‘’Ik kan niet wachten tot je mijn vrouw word’’. Ik begon te blozen en glimlach ‘’ik ook niet’’. Hij drukt een kus op m’n lippen die ik gewillig beantwoord.
‘’Mama’’. Allyson ging tegen de bank staan en trok aan m’n jurkje. Ik glimlach en til haar op schoot ‘’en jij mag het bloemenmeisje zijn’’. Ik zet haar op de grond en ga verder met het organiseren. ‘’Wanneer wil je het doen?’’vroeg ik aan Joe. ‘’Voor dat we gaan touren, want ik wil jullie beide meenemen met de tour, want nu kan het nog, Allyson hoeft nog niet naar school, en ik wil jullie niet zo lang missen’’. Ik glimlach en druk een kus op z’n wang ‘’wat zal ik zonder je moeten’’. Hij grijnst ‘’love you’’.
Denise kwam met de auto om te vragen of ik mee wou de stad in. Ik keek naar Joe ‘’red jij het alleen?’’. Hij knikt ‘’maak jij maar een goede indruk op m’n moeder’’. Ik gaf hem een duwtje ‘’doe normaal’’. Hij grijnst en trek me op schoot ‘’kidding babe’’. Ik glimlach en druk een kus op z’n wang ‘’kom Allyson’’. Ze kwam naar me toegelopen. Ik trok haar een jas aan en samen lopen we naar Denise toe.
‘’Lukt het met de bruiloft?’’vroeg ze wanneer we bij de supermarkt aan zijn gekomen. Ik knik en zet Allyson in de boodschappen kar. ‘’Als jullie hulp nodig hebben moeten jullie het gewoon zeggen, en ook financieel’’. Ik glimlach ‘’dat is heel aardig, maar we redden het wel denk ik’’. Ze glimlacht ‘’je hebt trouwens een prachtige jurk’’. Ik keek haar aan ‘’hoe weet je dat?’’. Ze glimlacht ‘’Danielle heeft het me laten zien’’. ‘’Ze kan ook niks voor zich houden’’grinnik ik.

(pov Joe)
Met tassen vol boodschappen komen Maria en Allyson weer thuis. ‘’de winkel leeg gerooft?’’vroeg ik lachend. ‘’ha ha, nee’’. Ik grinnik en pak wat tassen van haar af en zet het neer op de keukentafel. ‘’wat heb je allemaal gekocht?’’. Ik begon in de tassen te snuffelen. ‘’genoeg’’antwoord Maria en begint alles in de keukenkastjes te plaatsen. ‘’is het nog gelukt zonder me?’’. Ik knik ‘’en ik heb een perfecte datum’’. Ik keek hem aan ‘’vertel’’begon Maria nieuwsgierig. ‘’10 augustus’’. Ze keek me aan ‘’maar dat is over 2 weken’’. ‘’ja en over 4 weken beginnen we met touren, dus dan kunnen we een week op huwelijksreis en dan hebben een week om uit te rusten en in te pakken voor de tour’’.
‘’oh, en waar gaan we heen op huwelijksreis?’’vroeg ze en sloeg haar armen om m’n middel. Ik grijns ‘’dat is voor mij een weet, en voor jou een verassing’’. ‘’hmm.. nu maak je me nieuwsgierig’’. Ik grijns en druk m’n lippen op die van haar ‘’en dat gaan we mooi houden’’. Ze grinnikt en duwt me weg ‘’ga jij maar verder met regelen, dan kan ik beginnen met koken’’. Ik laat haar los en loop terug naar de woonkamer.
Ik wou dat ze haar droombruiloft had, na al de ellende dat ze heeft meegemaakt en na alles wat ze voor me had gedaan. Ik keek naar Allyson en glimlach. En wat ze me misschien kan geven later.
Het werd al laat en Maria bracht Allyson naar bed. Wanneer ze terug kwam ploft ze naast me neer.
Ze legt haar hoofd op m’n borst. Ik glimlach en druk een kus op haar kruin en staar naar de tv.

Ik denk dat ik maar naar de bruiloft spring wang anders word het te langdradig 

Reageer (1)

  • JessyJonas

    Love it<333

    Snel verder!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen