Foto bij so hot

Ik hoorde zijn moeder gillen tot hier en ik schoot in de lach. Romeo drukte kwaad een kussen in mijn gezicht. Ik hoorde alleen nog maar wat gemurmel tot hij het kussen van me af haalde. ‘Alles goed?’ vroeg ik. ‘Buiten dat mijn ma nu denkt dat ik homo ben is alles wel goed,’ zei hij zuur. Weer schoot ik in de lach. ‘Dat vind ik niet grappig!’ riep hij kwaad. ‘Ik vind het héél grappig,’ lachte ik. Romeo rolde met zijn ogen en kroop terug op zijn matras. Ik liet me ontspannen in mijn kussen zinken. Ik staarde even naar het plafond en zuchtte.

Geeuwend werd ik wakker. Licht scheen door de zwarte gordijnen in mijn gezicht. Met mijn linker hand wreef ik in mijn ogen en met mijn rechter sloeg ik de dekens van me af. Ik geeuwde nog eens toen ik uit bed stapte. Ik rekte me uit en toen zag ik dat Romeo al wakker was. Waar hij heen was wist ik niet maar het was te vroeg in de ochtend om me er druk over te maken. Ik liep de trap op naar de badkamer. Ik stond als aan de grond genageld in de deur opening. Daar stond Romeo, met een handdoek om zijn middel, voor de spiegel. Zijn lichaam glansde van de kleine druppeltje die nog over zijn huid parelden. Mijn adem stokte in mijn keel en ik wist er niets uit te krijgen. Toen Romeo me dan eindelijk in de gaten kreeg glimlachte hij verlegen. ‘Hopelijk vind je het niet erg maar ik heb al ontbeten want je bleef maar slapen en ik wilde je niet wakker maken,’ legde Romeo uit. Het duurde even voordat mijn verstand terug keerde. ‘Eu…nee, nee. Vind ik niet erg,’ zei ik, nog steeds overdonderd van het feit dat de jongen waarop ik verliefd was hier met bloot bovenlichaam voor me stond. Ik slikte toen Romeo langs me liep. ‘Ik ben me gaan aankleden,’ zei hij. Ik knikte afwezig. Toen de deur achter me dichtklapte durfde ik pas weer adem te halen. Ik zuchtte opgelucht. Ik ademde langzaam en rillend. Ik voelde me in de war en warm en koud tegelijk. Ik schudde mijn hoofd in de hoop dat ik me weer wat beter zou voelen. Niet dus. Mijn hoofd tolde in het rond. Ik wachtte tot ik me weer wat beter voelde. Toen ging ik voor de spiegel staan en bekeek mezelf. Ik bekeek mijn lange, steile, blonde haren, mijn grote groene ogen, mijn piercings,...
Ik zuchtte. Zou hij wel iemand zoals ik willen?
Ik schrok op uit mijn gedachten door hetzelfde irritante geluid dat gisteren ons kussengevecht had verstoord. Op een klein kastje naast de spiegel lag Romeo's gsm. Ik twijfelde even of ik wel zou opnemen. Ik besloot Romeo maar te roepen. Toen hij in de badkamer kwam dacht ik even dat ik ging flauw vallen. Hij had alleen maar zijn boxershort aan. Al het bloed liep naar mijn wangen. Ik werd waarschijnlijk helemaal rood. Ik gaf hem zo snel mogelijk zijn gsm en keek toen naar de grond. Ik durfde haast niet op te kijken.

Reageer (3)

  • Salaryman

    _O_

    1 decennium geleden
  • GentlePirate

    DOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOWWWWWWWWWWWWWWRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • JudasLoverr

    aaaaw!!!(A)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen