Foto bij Ch.65 - Wedding dress

(pov Maria)
Samen met Allyson zat ik op de bank de bank naar bruidsjurken te kijken in een magazine. Zonder succes, aangezien Allyson alle blaadjes begon te vouwen en het onleesbaar werd. Ik zucht en zet Allyson op de grond ‘’ga jij spelen ofzo, je bent geen goede hulp’’.
De deurbel ging. Ik leg de magazine weg en loop naar de deur. Danielle en Rieneke stonden voor de deur. Ze hielden een paar bladen omhoog waar bruidsjurken op te zien zijn. ‘’hulp nodig?’’grijnst Rieneke. Ik glimlach en laat hun binnen ‘’graag’’.
Ik schenk hun wat te drinken in en plof naast ze neer op de bank. ‘’t is een wonder dat je ja hebt gezegd’’. Ik stoot Rieneke aan ‘’doe niet zo flauw’’. Ze grinnikt ‘’nee serieus’’. Ik glimlach en pak wat bladen van haar af. ‘’heeft hij Denise en Paul al verteld?’’. Ik schud m’n hoofd ‘’dat wou hij vanavond ofzo doen’’. ‘’oh ik weet nog toen Kevin en ik het gingen vertellen’’begon Danielle. Ik keek haar aan ‘’hoe reageerden ze?’’. ‘’Ze waren eerst stil, maar ze vonden het goed, en wouden graag helpen’’. Ik blader wat door de magazine en zucht ‘’ik hoop dat ze het goedkeuren’’. Ze glimlacht en legt haar hand op m’n schouder ‘’natuurlijk’’.
‘’Ik moet jullie ook wat vertellen’’begon Rieneke. ‘’vertel’’. ‘’nou.. Nick die vroeg of ik bij hem in wil komen wonen’’. ‘’en je bent er klaar voor?’’. Ze haalt haar schouders op. ‘’misschien’’. ‘’je moet het gewoon doen, dit is de volgende stap’’. ‘’wat weet jij nou van stappen’’grapt Danielle. ‘’I know, i know’’lach ik en blader verder.
‘’Dit word niks, misschien moeten we gewoon naar een bruidswinkel’’. Rieneke en ik stemden in. We pakken onze tassen, ik stop Allyson in de buggy en samen lopen we naar de stad.
We komen aan in de stad en zochten een bruidswinkel. Eindelijk hadden we hem gevonden. We lopen naar binnen en meteen komt er een mevrouw naar ons toegelopen. ‘’goedemiddag, kan ik u helpen?’’. ‘’Ik ga trouwen, en ik wil graag de perfecte bruidsjurk’’. Ze glimlacht ‘’ik wil u graag helpen’’.
‘’Waar zoekt u naar?’’. Ik vertel haar waar naar ik naar zoek. Samen lopen langs een paar bruidsjurken. Ik paste een paar jurken in de winkel en liet ze aan Danielle en Rieneke zien.

(pov Joe)
‘’Heb je het pap al verteld?’’vroeg Kevin. Ik schud m’n hoofd. ‘’Wanneer ben je het van plan te vertellen?’’. ‘’we doen het vanavond’’. De deur ging open en m’n vader loopt naar binnen. Ik ging recht zitten. Hij glimlacht ‘’hey Joe, hoe was het gisteravond?’’. Ik glimlach ‘’het was geweldig’’. Hij knikt ‘’mooizo’’.
We begonnen aan een paar songs te werken. Ik kreeg Maria niet uit m’n hoofd.
Even later kwam Maria binnen samen met Danielle, Rieneke en Allyson. ‘’knock knock’’grinnikt Danielle. Kevin loopt naar Danielle toe en knuffelt dr ‘’ook hallo’’. Maria loopt naar me toe samen met Allyson. ‘’Wat komen jullie hier doen?’’. Ze grijnst ‘’we wouden kijken hoe het met jullie ging’’. Ik glimlach ‘’prima, en zijn jullie op pad geweest?’’vroeg hij wanneer hij naar Danielle en Rieneke kijkt. Ik knik ‘’jup’’. ‘’nog wat leuks gekocht?’’.
‘’Ja, Maria heeft een prachtige jurk gevonden, je zult het vast oogverblindend vinden’’begon Rieneke. ‘’Oh leuk Maria, is die jurk voor een speciale gelegenheid? Ik bedoel.. Joe’s verjaardag was gisteren’’. ‘’oh.. nee.. gewoon.. we vonden hem leuk’’. ‘’Kinky stuff’’grapt Kevin. Ik stoot hem hard tegen z’n arm ‘’not helping’’. Hij lacht ‘’sorry, joking’’.
Maria rolt met haar ogen en geeft Allyson aan m’n vader. Ik nam haar in haar armen. ‘’serieus?’’fluister ik in haar oor. Ze glimlacht en knikt. Ik glimlach en druk een kus op haar lippen. Voorzichtig beantwoord ze hem. ‘’nou, jongens, zullen we weer verder?’’. Ik trek me terug en glimlach ‘’ik moet verder’’. Ze knikt ‘’en ik ga weer, want ik denk dat Allyson honger heeft’’.
Ik druk nog een kus op haar lippen en neem afscheid van Allyson wanneer ze weggaan.

Reageer (1)

  • Frederique95

    Awesome like always :D
    snel verder (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen