Justin:
Noa is zo schattig als ze zit te dromen. Opeens roept de leraar haar ze schrikt wakker. Ik lach naar haar. Als het pauze is lopen we weer naar het park en gaan we zitten op het zelfde bankje als met het Valentijns gala.

Noa:
als ik daar even zit met Justin en zit te denken komt opeens in me op dat ik bijna jarig ben. Dan is de pauze voorbij en lopen we weer terug naar school Justin en ik hebben nu geen les samen maar ik heb wel les met Naya en Sophie. Samen bespreken we m’n verjaardag ze willen een feest voor me geven. Na de les lopen ze opeens heel snel weg. Dus ik loop maar naar m’n auto en rij naar huis.

Justin:
opeens na de les komen Sophie en Naya snel aan lopen. Ik ben samen met Ryan en Chaz. Naya en Sophie zeggen dat Noa bijna jarig is en dat ze een surprise party willen geven. Dat vind ik wel een goed idee. Samen organiseren we het. Na school gaan we allemaal naar het huis van Ryan en plannen we het feestje. Dan zegt Sophie opeens Justin zou jij dan willen zingen voor Noa dat je weer een liedje maakt ik weet van Noa dat ze je liedjes echt heel mooi vind. Ik denk even na en wil het wel. Opeens krijg ik een sms van Noa ze vraagt wat ik aan het doen ben. Ze mag niet weten dat we een feestje voor de houden dus ik verzin dat ik bij me oma ben.

Noa:
pff wat gingen Sophie en Naya nou opeens doen ze reageren niet op hun telefoon en Ryan en Chaz reageren ook al niet en Justin is bij z’n oma. Dus ik ga maar wat op de computer wat filmpjes kijken. Justin zijn filmpje is al 24000 keer bekeken.

korte deeltjes had echt geen inspiratie

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen