Noa:

als ik thuis kom bekijk ik het youtube filmpje van Justin even. Het is gewoon al 500 keer bekeken in 2 uur. Ik bel hem gelijk op om het te zeggen en om te zeggen dat ik zijn vest nog heb. Als ik dat heb gedaan ga ik even naar beneden en eet ik wat en loop dan weer naar boven en spring in de douche. Als ik daaruit kom doe ik Justin zijn vest weer aan want ik heb het steeds koud. En ga ik bed liggen. Zonder dat ik het weet ben ik in slaap gevallen in dat vest.
De volgende dag is het weer een normale schooldag. Ik loop weer naar m’n kast en doe weer wat leuks aan. Dan loop ik naar mijn make-uptafel en doe ik mijn haar en make-up. Loop naar beneden en doe mijn pumps weer aan. Dan hoor ik al een auto voor staan het zijn Sophie en Naya. Samen rijden we weer naar school. Voor school staan Justin Ryan en Chaz al te wachten. Dit keer zoenen we alle 3 onze vriendjes. En lopen met z’n alle naar binnen. Als ik in de les Frans zit voel ik mijn iPhone opeens trillen ik kijk er op het is Justin hij stuurt: ik mis je nu al hou zo veel van je! Ik stuur terug: ik jou ook gelukkig hebben we zo samen wiskunde en dan pauze.
Als de les klaar is loop ik richting wiskunde daar komt Justin al aan lopen met een heel blij hoofd. Ik wacht voor de deur even op hem en geef hem een kus. Meestal zit ik bij wiskunde naast Sophie en Naya maar dit keer ga ik naar Justin zitten achter in de klas. Sophie en Naya gaan nu naast Chaz en Ryan zitten voor ons. Ik kijk Justin aan en hij lacht. Zijn lach is zo mooi. Onder tafel pakt hij mijn hand vast. Ik zit een beetje te dromen. Toen opeens de leraar me riep. Justin lacht weer naar me omdat ik zat te dromen. Dan is het eindelijk pauze. We lopen weer naar het park en gaan op een bankje zitten en praten wat.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen