Foto bij 9~Charlien

*Beauty is not about having the fairest skin or prettiest face. It's about having the purest heart*

Ik wordt wakker in mijn zetel. Nergens is er een spoor van Harry. Voor een klein moment denk ik dat dit allemaal gewoon een mooie droom was, maar dan hoor ik een geluid uit de keuken komen. Als van zelf verschijnt er een glimlach rond mijn lippen. Ik zet me recht en plaats mijn blote voetjes op de grond, om ze vrijwel meteen terug te trekken. De grond is ijskoud. Iets voorzichtiger zet ik ze terug neer en een maal gewend aan de temperatuur loop ik naar de keuken. Nu ben ik zeker jaloers op mijn vriendin, zij heeft een verwarmde vloer! Ik loop op mijn blote voeten naar de keuken. waar ik kijk naar de rug van mijn krullenbol. Ik zucht tevreden. Mijn krullenbol. Ik kon het nog steeds niet geloven. Weer moet ik lachen.
"Goeie morgen!" zegt Harry vrolijk als hij een 2de stapel pannenkoeken op de tafel zet.
"Hoe lang ben je al wakker?" vraag ik, met nog steeds een glimlach.
"Een paar uurtjes," zegt Harry," Zet je neer. Ik heb ontbijt voor je gemaakt." zegt Harry met een prachtige glimlach. Ik stap naar voren en ga aan tafel zitten. Ik voel mijn gsm in mijn zak zitten en haal hem naar boven om te zien hoe laat het is. Ik schrik. Ik had 12 berichtjes en 3 gemiste oproepen. Verder is het 10 u 30. Ik stop mijn gsm terug weg. Ik zou straks wel zien, wie mij zo gemist had. Harry komt recht tegenover mij zitten. Ik kijk naar beneden en zie een pannekoek liggen. In stroop staat er "you, me , Forever and always" op geschreven. Met een lach kijk ik naar Harry.
"Zo lief" grijns ik. Harry heeft pretlichtjes in zijn ogen als hij mijn reactie ziet. Ik lach.
"dat wil nog niet zeggen dat ze lekker zijn, Styles." grijns ik. Harry lacht en wijst naar de pannekoek.
"Wacht maar af" lacht hij. Ik snij er een stukje af en prop het in mijn mond. Een bijna hemelse smaak vult mijn mond. Je proeft dat hij zelfgemaakt is, met net voldoende suiker. Korom Hemels.
"Wauw." zeg ik. Meer kan ik er niet over zeggen. Harry grijnst en ik lach terug.
"Weetje, je zou kok moeten worden." lach ik. Harry grijnst.
"Dus nu moet ik zanger en kok worden?" vraagt hij. Ik knik.
"Ja, maar jij bent ook goed in alles." zeg ik. Het was waar. Harry was goed in alles. Een beetje te perfect zou je denken. Harry lacht nog een laatste keer, voor we allebei de 2 stapels aanvielen. De stapels worden aanzienlijk kleiner.
"Hmm, lekker." zucht ik tevreden. Ik ben blij dat Harry er niet meer had gemaakt. Ik zit zo vol, dat mijn broek zelfs begint te spannen.

Later die dag, zitten we gezellig naast elkaar in de zetel voor de TV. Buiten giet de regen. Ik zit naast Harry met mijn benen over zijn schoot. Een dekentje houdt ons beide warm. Op de TV draaien beelden van bridewars.
"Op de dag dat jij 19 wordt , vraag ik je ten huwelijk," lacht Harry, " dat beloof ik." Voor een moment kijk ik hem verbaasd aan, maar dan krijg ik ook een lach rond mijn lippen.
"Dan beloof ik, dat ik ja zal zeggen." ik kijk hem verliefd aan. Langzaam komt hij dichterbij en dan eindelijk. Raken onze lippen elkaar.

Heeey, lang geleden :D Amy is tip top in orde :) waarschijnlijk ga ik wel niet elke dag schrijven, maar ik maak het verhaal zowiezo af! :) hopelijk vinden jullie het nog een beetje leuk, want ik krijg zo het gevoel dat ik mijn hele verhaalidee aan het verpesten ben. :p Okeh, ik ga dit hoofdstukje nu maar is activeren. ;) xxJulie

Reageer (2)

  • xMuurbloem

    da laatste is gigantisch schattig!
    x

    1 decennium geleden
  • CURLTASTIC

    i like it! :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen