Alowhaa =D '86! :D

Bedankt voor alle reacties ^^. (A):D
Aww, ik liet daarnet 'n foto van TH zien. Ze zeiden van;; 'Jha laat die Tom maar eens zien [a]' Ikke zo 'n plaatje gevonden... 'Jaa t is die ene met die pet xD' Toen hadden s 'm dus eindelijk gezien, 'Dat is z'n tweelingbroer' 'Wat die?' *wijst naar Gustav* K had 'm toch duidelijk aangewezen? (A) & Toen ging 't er nog over dat Bill z'n vingers uit t stopcontact moest halen... xD


Nou, genoeg zo... [a]

Sommige mensen zijn beroemd omdat ze goed kunnen acteren, andere omdat ze juist goed kunnen zingen. Anders mensen zijn wel bekend, maar zijn eigenlijk nergens goed in. Neem als voorbeeld Paris Hilton. Sommige mensen vinden haar goed, vinden haar een stylicoon. Kleden zich als haar, en willen net zo dun zijn. Sommige mensen zijn hartstikke lief, en zijn er altijd voor je. Al zijn ze dan misschien beroemd, ze maken gewoon tijd voor je vrij. Sommige van die mensen denken bij elk concert dat ze spelen aan je. Je kijkt opzij. En een van die mensen, is Tom.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (13)

  • AutumnLeaves

    Lekka lekka man xd

    1 decennium geleden
  • LuzLethargy

    Wreed.. Snel verder!!
    Xx.Loes

    1 decennium geleden
  • TOMSDICK

    Whaaaaaaaaaaaa super snel verder bitte!! Char.<3333333333

    1 decennium geleden
  • LunaMondo

    weiter !! xx

    1 decennium geleden
  • PaperCliip

    Snel verder(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen