Foto bij Ch.64 - Work

(pov Maria)
De meeste mensen zijn al weg. ‘’Gaan we?’’vroeg ik. Joe knikt en samen lopen we naar de auto.
Samen rijden we naar huis. Wanneer we thuis zijn doe ik het licht aan. ‘’Bedankt voor vanavond, het was de beste verjaardag tot nu toe’’. Ik glimlach ‘’graag gedaan’’.
Joe drukt z’n lippen op die van mij en drukt me tegen de muur. Ik grijns en beantwoord de zoen en sla m’n armen om z’n nek. Voorzichtig tilt hij me op en sla ik m’n benen om z’n middel. Hij kijkt me aan ‘’I love you’’. ‘’Love you too’’. Grijnzend tilt hij me naar boven en legt me voorzichtig neer. Ik druk m’n lippen weer op die van happy ‘’Happy Birthday birthdayboy’’.
-nextmorning-
Ik keek naast me en zag dat Joe nog sliep. Ik glimlach en keek naar de ring om m’n vinger. Met een glimlach keek ik naar Joe en druk een kus op z’n wang. Hij kreunt en kijkt de andere kant op. Ik sta op en kleed me aan.
‘’Waar ga je naar toe?’’kreunt Joe wanneer ik net bij de deur sta. ‘’Ik ga Allyson ophalen, wil je mee?’’. Hij schud z’n hoofd ‘’ik ben moe’’. Ik grijns ‘’awh, heb ik je teveel uitgeput vannacht’’. Hij grinnikt ‘’misschien’’. Ik loop naar hem toe en druk nog een kus op z’n lippen ‘’tot vanmiddag’’. Ik loop naar beneden en zet het ontbijt voor hem klaar en ga weg.
Wanneer ik bij m’n ouders loop ik naar binnen ‘’hey’’. M’n moeder zat op de bank met Allyson te ontbijten. ‘’hey schat, kom je haar nou al ophalen?’’. Ik ga op de bank zitten ‘’doe maar rustig aan’’. Ik aai Allyson over haar hoofd en glimlach. M’n moeder glimlacht ‘’Hoe was het gisteren?’’. ‘’Heel gezellig’’.
Haar blik viel op de ring ‘’oh mijn.. heeft hij jou?’’. Ik kon het niet laten om een grote grijns op m’n gezicht te toveren en knik ‘’Jah.. gisteravond’’. ‘’Gefeliciteerd schat’’.
Ik til Allyson op wanneer ze klaar is met eten ‘’heb jij je goed gedragen?’’. Ze keek me aan en begint te lachen. Ik glimlach en druk een kus op haar lippen ‘’zullen we zo terug gaan naar papa?’’. ‘’papa’’. We namen afscheid en lopen naar de auto. Ik zet Allyson erin en stap zelf in en rij naar huis.

(pov Joe)
Ik was een song aan het opschrijven wanneer ik een auto de oprit hoor oprijden. Ik keek door het raam en zie Maria aankomen met Allyson. Met Allyson op de arm komt ze eraan gelopen. ‘’hello!’’. Ze zet Allyson op de grond en houd haar handje vast terwijl ze mijn kant op komt lopen. Ik nam haar op schoot ‘’Hey’’.
‘’Heb je het trouwens tegen je moeder gezegd?’’. Ze knikt ‘’jup’’. ‘’vond ze het goed?’’. Ze knikt. Ik geef Allyson haar knuffeltje en zet haar terug op de grond. ‘’wanneer wil je het doen?’’. Ze haalt haar schouders op ‘’misschien als we gewoon alvast regelen, ik kan nu nog, want als we onze cd uitbrengen kan het niet meer’’. Ze knikt ‘’je hebt gelijk’’.
Terwijl Allyson haar middagdutje doet trek ik Maria op de bank. Ze glimlacht en leunt tegen me aan. Samen keken we naar de tv. Ik pak haar hand en begon eraan te wriemelen. ‘’wanneer wil je het je ouders vertellen?’’. Ik druk m’n neus in haar haar ‘’dat kan straks ook wel’’. Ze keek op en glimlacht. Glimlachend druk ik een kus op haar neus. Ze legt haar hoofd weer neer op m’n borst. Zachtjes strijk ik door haar haar. Op dat moment gaat de telefoon. Ik keek en zag dat Kevin belt. Ik zucht en neem op ‘’Hey’’. ‘’Hey Joe, we moesten van pap werken aan het album, anders komt hij nooit af’’. Ik keek op de klok ‘’goed, ik kom eraan’’. Ik hang op en kijk naar Maria ‘’sorry schat, ik moet aan het album werken’’. Ze keek me aan ‘’hoelaat ben je terug?’’. Ik haal m’n schouders op ‘’ik probeer zo snel mogelijk thuis te zijn’’. Ze knikt en gaat weer recht zitten. Ik pak het papiertje van tafel en trek m’n jas aan en pak de sleutels van tafel ‘’nou.. tot vanavond’’.
Ze knikt. Ik keek haar schuldig aan ‘’sorry’’. Ze schud haar hoofd ‘’het geeft niet’’. Ik druk een kus op haar lippen en loop de deur uit.

Reageer (3)

  • Frederique95

    Snel verder super zoals altijd (flower)

    1 decennium geleden
  • JessyJonas

    Ahh so sweet!!
    Snel verder!!

    1 decennium geleden
  • MissJojo

    Lieff!!!
    Ze zijn echt schattig samen!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen