'66!
Het gaat níet zo goed m't m'n hamstertjé x[
Hij kan byna niet meer lopen &'nd hij kan niet meer z';n trapje opklimmen om by z'n drinken te komen zo da sta nu by 'm op de grond x')
Als ie d'r maandag nog is moet die ingeslapen worden x( dus mss zet 'k er dan geen op want dan worden ze toch alleen maar afgezaagt -.-'

Enjoy & Have Fun!

Tanzie en Chris gaan in Chris’ auto, Bill, Gustav en Georg gaan in het busje waar ze ook mee gekomen waren en jij zit bij Tom in de auto. “Anders ben ik helemaal alleen.” Had hij gezegd. Je stapt bij hem in de auto en met z’n allen rijden jullie achter de verhuiswagen aan.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (11)

  • AutumnLeaves

    Hahaaa xd

    1 decennium geleden
  • CxGregoryVDW

    dat komt ervan als je red bull in een auto drinkt.. heb ik ook altijd.. werd ook een X misslijk. Maar ben zo wie zo altijd in de auto kotsmisslijk als ik meer dan een uur in de auot zit:P

    Meer :D

    1 decennium geleden
  • xLollyPop

    Ach toch.

    Super! ^^

    1 decennium geleden
  • tomxmy111

    Sorry dak de vorige keren geen reactie had achter gelaten!!! SORRY SORRY SORRY!!
    Ikke goed maken en zal hele lieve reactie zetten volgende keer!!! ow een er is een nieuwe van Middelbare school sucks!!! (L)

    1 decennium geleden
  • Montague

    Meer!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen