Foto bij Ch.63 - Just say yes

(pov Joe)
Ik leg m’n armen om Maria heen en ging met haar dansen. De meeste mensen stonden te dansen. Ik druk m’n lippen op die van haar. Nick tikt op haar rug. Ze trok zich terug ‘’wat is er?’’. Hij grijnst ‘’we moeten op’’. Ze haalt mijn armen van haar af ‘’ik ben zo terug’’. Verbaasd bleef ik achter. Danielle en Rieneke komen bij me staan en feliciteren me. Ik glimlach en bedank hun. Daarna keek ik naar Maria terwijl Nick achter zijn drumstel ging en Kevin zijn gitaar pakt. Een man schuit een kruk voor Maria. Ze pakt de microfoon en knipoogt naar me. Kevin sloeg de eerste paar noten aan :

Remember how it used to be
It was only you and me
We didn't worry much about anything
And not a dollar to my name
But you loved me just the same
Yeah I felt like I had everything

Holding my hand, walk down the beach
I would pretend that you were my queen
Even though our castle is only in the sand, yeah

Girl we've got something that keeps reminding us
We don't need nothing as long as we got love
Believe it, I mean it, I know we'll always have enough
As long as we got love, love
As long as we got love
As long as we got love

Blink your eyes and here we are
Got a dog and bought a car
Little footsteps down the hall
Life's responsibilities
Sometimes makes it hard to see
The million things about you I adore
But the castles are now more than just sand
So let the rain fall cause we are gonna stay

Na het liedje begon iedereen te juichen. Ik begon te fluiten en deed met de menigte mee. Ze liep het podium af en loopt naar me toe. Ik sloeg m’n armen om haar heen ‘’het was prachtig’’. Ze grijnst ‘’vond je?’’. Ik knik en druk een kus op haar lippen ‘’I love you’’. Ze glimlacht en legt haar hoofd op m’n borst.

(pov Maria)
Joe liet me los. Ik keek hem aan ‘’wat is er?’’. Hij schud z’n hoofd en loopt weg. Ik keek om me heen en zie hem praten met z’n broers. Danielle liep naar me toe en begon te grijnzen. ‘’wat?’’. ‘’Als jij het nog een keer weigert word ik heel boos’’. Verbaasd keek ik haar aan.
Joe klom het podium op. Ik keek op. Danielle sloeg haar arm om me heen. Nick en Kevin komen ook het podium op. Ze begonnen ‘’When You Look Me In the Eyes’’ te spelen. Als het nummer afgelopen was glimlacht Joe naar me. ‘’Maria wil je op het podium komen?’’. Danielle duwt me richting het podium. Joe pakt m’n hand en trekt met het podium op.
‘’Lieve Maria, ik weet dat ik dit niet moet vragen, en dat ik al blij moet zijn dat je mij een tweede kans geeft. En dat ben ik ook, je hebt gezegd dat we niet te hard van stapel moeten lopen, maar ik kan nergens meer aan denken dan aan jou, en ik moet je deze vraag stellen.’’.
Hij knielde op een knie. Ik sloeg m’n hand voor m’n mond. Hij haalt een ring tevoorschijn. ‘’Wil je met me trouwen?’’. Ik knik ‘’ja’’. Joe deed de ring om m’n vinger. Iedereen begon te juichen. Ik trok hem terug omhoog en druk m’n lippen op die van hem. Ik trek me terug en keek naar Danielle en Rieneke die hun duimen omhoog deden. Ik glimlach en keek naar Joe ‘’I hate you’’. Hij grijnst ‘’Love you too babe’’. Ik druk m’n lippen weer op die van hem.

Wohoee bijna vakantie ;D

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen