Foto bij Hoofdstuk 1.1

      ‘’Als je het waagt te zeggen, hé Styles,’’ gromde hij tegen zijn vriend en sloeg demonstratief zijn armen over elkaar heen. Echter hadden zijn woorden geen enkele impact gehad op de krullenbol en Harry sloeg gemakzuchtig zijn arm rond Louis’ schouders.
      ‘’Wat dan?’’ Het bleef verdacht stil tussen de jongens nadat Harry de twee woorden uitsprak en een verdiende glimlach verscheen al op zijn gezicht. Het gesprek leek uit te lopen tussen de twee jongens die net de discussie hadden, Louis en Harry, terwijl Liam enkel zijn armen rond Niall’s middel had en zo af en toe op zijn lip beet om zich niet in het gesprek te mengen. Hij was er nooit zo van geweest om tegen die twee in te gaan, omdat hij wist dat ze beide ongelooflijk eigenwijs waren.
      ‘’Oké, verder met het normale onderwerp. Wat dachten jullie van… Noah, Melissa, Basia en Alex samen?’’begon Louis het gesprek weer. Liam liet zijn armen rond Niall’s middel vandaan glijden en probeerde onhandig pen en papier van Simon’s bureau af te vissen.
      ‘’Klinkt goed,’’ antwoordde Liam die zich voor de eerste keer in dit gesprek mixte. Hij schreef de namen van de vier dames op en keek glimlachend naar Louis voor zijn tweede voorstel.
      ‘’Waar gaat dit eigenlijk over, jongens?’’ vroeg Zayn die met slaperige ogen met zijn hand door zijn warrige, ravenzwarte haren ging. Een verveelde zucht verliet Louis’ mond.
      ‘’Ik wed dat je vast wel hebt gehoord dat we dit seizoen van X Factor leidden,’’ begon Louis zijn verhaal. Zayn knikte overdreven erg naar hem voordat hij zijn verhaal hervatte. ‘’en er bestaat ook een bootcamp waar groepjes moeten gaan zingen, schat. Blijf even bij de les, wil je?’’ Zayn knikte voor de tweede keer naar Louis die toen geïrriteerd naar hem glimlachte om volgens verder met Liam in gesprek te gaan.
      ‘’Misschien is een groepje met Noortje, Faye, Sanne en Lianne ook wel wat?’’ stelde Niall voor. Snel schudde Louis zijn hoofd en wilde tegen hem ingaan, totdat hij plotseling van de bank af sprong en ongecontroleerd rondjes begon te lopen door de kamer terwijl zijn ogen naar de gesloten deur vlogen.
      ‘’Wat is er nu we-,’’ probeerde Niall, maar hij werd onderbroken door een geluid dat Louis’ mond verliet. Iets dat leek op een ‘sssh’ klank om hem stil te hebben. Hij liet zichzelf tegen de deur van het kantoor aan zakken die hij op een kiertje opende, zodat hij er net doorheen kon kijken.
      ‘’Tudu, tudu…’’ begon Harry plotseling zachtjes het deuntje van The Pink Panther door de kamer heen te neuriën terwijl Louis op de grond lag en zo met zijn oog door het kiertje van de deur keek. Louis probeerde zichzelf iets over het rode tapijt naar voren te schuiven, maar tevergeefs, hij kwam nog geen centimeter vooruit. Met zijn wijsvinger duwde hij de deur weer dicht, krabbelde snel overeind en duwde de deur dicht zodat het geen geluid maakte. Hij trappelde snel over de grond heen en zakte weer naast Harry op de bank.
      ‘’Paparazzi,’’ mompelde hij zachtjes tegen de jongens terwijl hij zijn armen over elkaar heensloeg. Hij rolde zijn ogen langs de vier anderen die hem aan zaten te kijken.

Reageer (8)

  • bellamyblake

    Super leuk!
    snel verder :D

    1 decennium geleden
  • MaritMalik

    Oeh snel verderrrrr (:

    1 decennium geleden
  • justemexxx

    heel snel verder please

    1 decennium geleden
  • Leprechuan

    Absolutly love it!! Snel verder ^^

    1 decennium geleden
  • HarrysWife

    HEEL SNEL VERDER!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen