Foto bij Beach party ! part 1

Vergeet niet Abo en Kudo !!!

"ooh" hoor ik me vader zeggen. "Mag het ? alsjebliiieeeft ?" vraag ik smekend. Me moeder kijkt me streng aan en zegt "Als Lisa je komt ophalen wil ik haar eerst leren kennen" en er verschijnt een glimlach op haar gezicht. "YES ! bedankt mam, bedankt pap" en ik geef ze een kus "Ik ga snel Lisa smsen !" "Waarom nou toch ?" "Omdat Richard, ze heeft hier nog geen vrienden, ze is een tiener, wen eraan !" hoor ik me vader en moeder zeggen. Snel ren ik naar boven en pak mijn mobiel, ik plof op het bed en typ: Hi Lis, hetmag ! maar me ouders wlln je eerst lrn kennen! xx Na een tijdje krijg ik een smsje terug: Hii, GREAT !haha that´s okeej .xxx Ik krijg kriebels in mijn buik en kijk op mijn wekker 21.00 alweer ! IK zet mijn tv aan op mtv. "Made ? nee daar heb ik echt geen zin in !" hmm Teennick? ... Victorious ? welja ik zet hem straks toch weer uit. Ik val in slaap en droom over het strandfeest.
Ik schrik wakker 11.00 al ? Ik loop naar de douche en zet hem lekker warm aan, als ik er net onder sta hoor ik mijn vader roepen: "Courtney! kom je zo ontbijten ?" "JAA PAP IK STA ONDER DE DOUCHEEE !!!!" roep ik terug. Ik draai na een kwartiertje de douche uit en doe snel een korte trainginsbroek aan met een wit hempje. Als ik beneden kom liggen er croissantjes op mijn bord met een glas vol ju d'Orange. "en heb je al zin in vanavond ? hoelaat komt Lisa hier ?" "Ik heb er echt super veel zin in ! en Lis komt om 18.00" "Ooh Courtney voordat ik het vergeet, zou jij mischien straks even boodschappen willen doen ?" "Ja is goed mam, maar waar ?" "Als je deze weg helemaal uitrijdt ga je links en daar zit de Albert Heijn, pak je fiets maar" "Mijn fiets ? ik heb helemaal geen fiets !" Op mijn vader's gezicht verschijnt een enorme grijns. "Wat ?" vraag ik nieuwschierig. "Ga maar naar de garage !" Ik sta op en loop naar de garage. Daar staat een blauwe fiets met een grote mand voorop. "AAAH cool!" schreeuw ik hard. "omdat het verhuizen al moeilijk genoeg voor je was!" "Jeetje, dat is echt heel lief, maar dat hoeven jullie toch niet te doen" "Best dan breng ik hem wel terug" "Neeeee" roep ik snel als mijn vader naar mijn fiets loopt, snel loopt hij achteruit met zijn handen omhoog "Zo, rustig maar hoor" Ik moet lachen, Mischien is verhuizen niet zoooo slecht !
Half 6 ! Ik schrik en ren snel naar mijn kast. Wat zal ik eens aandoen ? Ja dat witte jurkje met mijn witte Birkenstocks ! Ik loop naar mijn make-up tafel en doe glitters op mijn ogen, mascara, nog even mijn aardbeien lipgloss en snel nog die leuke oorbellen met bruine veren. Ik borstel mijn haren en pak mijn krultang, een paar krullen niet alles ! Dat staat pas echt zomers ! denk ik als ik in de spiegel kijk aan me deur. "Hallo, ik ben Danielle haar moederen, en dit is Richard Courtney's vader" hoor ik me moeder zeggen. Als ik de trap afloop zie ik Lisa staan. "Hi lis !" "Heeej ben je er klaar voor ?" en we rennen naar buiten. Ik spring bij Lisa achterop en we fietsen naar het strand.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen