Foto bij Doki Doki Yuri

Dit deel hoort niet bij het echte verhaal! het is even een tussendoortje zodat ik even kan bedenken hoe ik verder moet met het verhaal. Ik moet eerlijk zijn: dit was ingeplanned. En ik heb heel veel ervaring opgedaan met het schrijven van seksscenes, dus vanaf hier wordt het verhaal geregeld expliciet. Al blijft dit voornamelijk ook een romantisch drama.

Zie dit hoofdstuk maar als een natte droom van Konan. c;

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • Hyonyeo

    Omg, ik ben zó blij dat je weer verder gaat met schrijven! Jij schrijft altijd amazing hoofdstukjes en ik lees ze met veel plezier, weer. Ghihi. _O_ Ode aan jou.

    1 decennium geleden
  • Kiriyama

    Wow... Gezellig xD
    Echt goed geschreven! ;o
    Verder <'33

    1 decennium geleden
  • Chiya

    Jeej nieuw hoofdstukje :3

    Snel verder<3

    1 decennium geleden
  • Hopefulness

    Wow Fairy-chan, ik heb jou writing zo hard gemist hé! Ik ben zo trots op jou, dit is een prachtig geschreven hoofdstuk. Je schrijft zo mooi <3
    Ik hoop dat je weer snel een vervolgje online zet! Dus was dit gewoon een droompje van Konan? Zodat we een voorproefje van jou seksscene? Ik sta al te springen voor de andere hoofdstukken, ik denk dat als ik gegeten heb ik je verhaal helemaal opnieuw ga lezen hihi.
    I missed you Fairy-chan! <3 xx Bunny

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen