Foto bij [31]

'Kan een van jullie twee me uitleggen wat er aan de hand is, of waar jullie het over hebben?' vroeg ik nieuwsgierig.
'Bill, dat is een ja op je eerste vraag.' zei Tom knipogend, waarna Bill opsprong en naar zijn bed liep. niet veel later, toen hij terugkwam, Glimlachte hij even schalks naar Tom waarna hij naast mij aan tafel kwam zitten. Hij legde een pakje papieren voor mijn neus. Ik keek naar bill.
'Wat is dit?' vroeg ik verbaast. Hij wees naar het papier.
'Lees.' verduidelijkte Tom, weet je, zover was ik zelf mee. Ik deed mijn best, maar het was officieel en veel te moeilijk voor mijn kennis van Duits. Ik keek hen verbaast aan. Georg nam het papier, las even kort en glimlachte breed. Daarna bladerde hij door het stapeltje papieren en keek verbaast.
'Je hebt je best gedaan.' merkte hij op. Bill glimlachte.
'Het heeft me wel wat moeite gekost om ze te overtuigen, en om de moed te vinden om naar allebei te gaan en de hele situatie uit te leggen. Weet je dat hij het niet eens wist?' vroeg Bill aan Georg. Die haalde zijn schouders op.
'Ik weet niet hoe die situatie in elkaar zit, hoe veel ze elkaar nog horen, maar als jullie het niet wisten, verbaasd het me niet dat hij het ook niet wist.' zei Georg tegen Bill.
'Ik vind dat ze het verschrikkelijk flauw heeft aangepakt, ze heeft zich willen verstoppen en het is mislukt. End of the story.' zei Tom.
'Hallo, er zijn hier mensen die het niet snappen.' zei ik tegen hen.
'Oh, juist ja.' zei Georg glimlachend. 'Blijkbaar heeft Bill het zijn verantwoordelijkheid gemaakt om van jou een Kaulitz te maken. Hij is dus naar zijn beide Biologische ouders gegaan...'
'Met wie hij voor het moment met geen van beide overeenkomt.' onderbrak Tom Georg.
'... om hen allebei deze papieren te laten tekenen. Daarin erkennen ze jou als hun jongste kind, als jij nog tekent, dan wordt via de stad alles in orde gemaakt.' zei Georg.
'Wat wordt er in orde gemaakt?' vroeg ik verbaast. Tom rolde met zijn ogen, Bill zuchtte.
'ZEker dat Ash en Jojo geen fout gemaakt hebben met die DNA testen? Ze lijkt me niet echt familie van ons als ze zo'n domme vragen stelt.' mompelde Tom pesterig.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen