Foto bij - Ten Months -

(pov Maria)
De volgende ochtend werd ik wakker en keek om me heen. Naast me lag Joe nog te slapen met een pruillipje. Ik glimlach vertederd en druk een kus op z’n lippen. Kreunend doet hij een oog open. Ik grinnik ‘’goodmorning’’. ‘’hmm’’. Ik ga op m’n buik liggen en kijk naar hem. ‘’goed geslapen?’’. Hij knikt ‘’heerlijk, en jij?’’. Ik knik. Hij glimlacht en drukt z’n lippen op die van mij. Ik beantwoord de zoen en kruip dichter tegen me aan.
Allyson begon te huilen. Ik trek me terug ‘’ik ga wel’’. ‘’nee ik ga wel’’zegt Joe en staat op. Ik grinnik wanneer hij naar de deur loopt. ‘’zal je je dan niet eerst even aankleden?’’. Hij keek naar beneden ‘’oh..ja’’. Ik leun op m’n ellebogen en kijk toe terwijl hij een boxer en een shirt aan trekt. Ik grijns ‘’leuk uitzicht’’. Hij loopt naar me toe en zet z’n handen naast m’n hoofd.
‘’nee nee.. Allyson wacht op je’’grijns ik en druk hem weg. Snel drukt hij een kus op m’n lippen en loopt de deur uit.
Lachend schud ik m’n hoofd en stap uit bed en trek een jurkje aan. Snel doe ik m’n haar in de plooi en loop naar Joe en Allyson toe. Joe was aan het worstelen met Allyson nieuwe pamper. Ik grinnik en keek toe ‘’wil het lukken?’’. Hij keek me aan ‘’natuurlijk’’. Geamuseerd keek ik toe. Na een tijdje kreeg Joe eindelijk haar pamper en mayo aan.
Ik neem Allyson van hem over ‘’goedemorgen’’glimlach ik en druk een kus op wang.
Samen lopen we naar beneden. ‘’ik maak wel ontbijt’’. Ik keek Joe aan ‘’waar heb ik dat aan te danken?’’. Hij haalt z’n schouders op ‘’mag ik niet aardig doen?’’. Ik knik ‘’jawel’’. Ik zet Allyson op de grond en pak wat speelgoed.
Winston kwam naar ons toe gerend. ‘’goedemorgen winny’’. Ik aai over z’n kop. Meteen loopt hij naar de keuken voor wat brokken.

(pov Joe)
‘’Je verjaardag is al over een week.. weet je al wat je wilt hebben?’’vroeg Maria wanneer we aan tafel zaten. ‘’Ik heb alles al’’. Ze rolt haar ogen ‘’dat zegt iedereen, wat wil je nou echt hebben?’’. ‘’koop maar wat’’glimlach ik. Ze zucht en kijkt naar Allyson ‘’wat moet ik nou voor papa kopen?’’. Allyson begint naar me te wijzen. Ik grijns ‘’ wat wil Allyson kopen voor papa?’’. Ze kijkt weer naar haar bord en gaat weer verder eten.
Maria keek me aan ‘’nog even en je krijgt niks hoor’’. Ik haal m’n schouders op ‘’nog beter’’. Ze zucht hopeloos ‘’Joe!’’. Ik grijns ‘’jouw irriteren word ik al blij genoeg van’’. Pijnlijk schopt ze me onder tafel. ‘’goed goed.. ik bedenk nog wat oke?’’. Maria knikt ‘’dat klinkt al beter’’. Pijnlijk wrijf ik over m’n been heen. Ze keek op de klok ‘’ik moet over een halfuur op m’n werk zijn, wat ga jij doen?’’. ‘’naar de studio met Nick en Kevin’’. ‘’zal ik Allyson bij jouwn ouders droppen?’’vroeg ze. Ik knik ‘’ik denk dat mam toch wel thuis is’’. Ze schrokt haar brood naar binnen en pakt Allyson haar tas in met spullen. ‘’dan ga ik die kant op, zie je vanavond?’’. Ik knik ‘’ik haal je op’’. Ze knikt en doet Allyson haar jas aan en haalt haar uit haar stoeltje. ‘’bye’’. Ik druk een kus op haar lippen ‘’bye’’.
-indestudio-
Kevin was bezig met zijn gitaar, Nick zat achter het mengpaneel en ik was bezig met een nummer. Een middag met ons drieën hadden we lang niet meer gedaan. ‘’lukt het?’’vroeg Kevin. Ik keek op ‘’hmm?’’. Nick keek op m’n papier ‘’hij heeft er niet eens wat staan’’. ‘’waar zit je met je hoofd?’’vroeg Kevin. ‘’Nergens’’zeg ik ontschuldig. ‘’Hij denkt vast aan de wilde nacht met Maria’’grijnst Nick. ‘’wat wij doen, gaat jullie niks aan’’. ‘’dus jullie hebben t gedaan’’. Ik rol m’n ogen ‘’nee’’. ‘’Joe wordt rood’’. ‘’ik word niet rood!’’verdedig ik mezelf. Kevin grijnst ‘’dat word je wel’’. ‘’alsof jullie nooit wat doen’’. ‘’jawel.. maar wij gaan t niet de hele dag na genieten’’. Ik rol m’n ogen ‘’doe normaal’’.
Nick en Kevin beginnen te grijnzen ‘’wat jij wilt Joe’’.

Reageer (2)

  • JessyJonas

    Haha snel verder!!

    1 decennium geleden
  • Frederique95

    snel verder leuk hoofdstukje (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen