Foto bij ||Feeling 15

Multitude
Justin Bieber
Shanna miller

Justin Bieber
M'n moeder gaf het op en ze rende naar boven om Shanna gerust te stellen. We hadden wel eens eerder meningsverschillen, maar nooit was het zo erg geweest als dit. Ik wilde alles wat ik tegen mijn moeder had gezegd terug nemen, ik wist dat Shanna het had gehoord. Nog steeds had ik de moed niet om m'n excuus aan te bieden.

Shanna Miller
"Shanna, laat me binnen," Pattie klopte op de deur en ik wist dat ik haar binnen moest laten want dit was niet mijn huis. Ik veegde mijn tranen weg en liep naar de deur om open te doen. "Het spijt me Pattie, ik kan beter naar huis gaan," zei ik toen ik de deur open deed. Het was te begrijpen dat Justin me niet hier wilde hebben. "Nee, je blijft hier. Neem wat rust en doe een dutje. Ik zal later eten voor je maken als je dat lekker vind. Ik heb een dochter die ik altijd al wilde hebben," ik kon horen dat ze serieus was en dat ze om me gaf. Ik gaf Pattie een knuffel en begon te huilen. Ze stelde me gerust en ik kroop in m'n bed. Ze is de moeder die ik altijd al wilde hebben.

Ik werd wakker en keek op de wekker en zag dat het vier uur was. Ik had twee uur geslapen maar ik had deze twee uur slaap echt nodig. Ik keek rond in mijn kamer en mijn blik viel op m'n gitaar in de hoek, ik had al een tijdje niet meer gespeeld. Samen met de gitaar en mijn muziekboek ging ik op bed zitten. Ik bladerde door het boekje en besloot om a year without rain te zingen.
“I’m missing you so much, can’t help it I’m in love. A day without you is like a year without rain. I need you by my side, don’t know how I’ll survive. A day without you is like a year without rain.” Ik wist dat we niet uit elkaar waren, maar we hadden nog niet gepraat. Alsnog was ik bang.
"Dat was geweldig," hoorde ik Justin zeggen en ik schrok van hem. "Alsof je om me geeft," beet ik terug en ik zette de gitaar terug in de hoek. Ik veegde mijn tranen weg en liep naar de badkamer om wat koud water in m'n gezicht te gooien. "Mama heeft eten gemaakt, als je wat wilt," ik haalde een hand door mijn haar en zuchtte. Hij deed alsof er niets aan de hand was. "Stop met proberen, Justin," zei ik en liep weer terug naar de slaapkamer. "Misschien kunnen we samen bij het zwembad gaan liggen," lachte hij naar me om het onderwerp te veranderen. Ik knikte en diep van binnen hoopte ik dat hij sorry zou zeggen. Hij kwam naast me op het bed liggen en pakte mijn hand, ik trok hem onmiddelijk weer weg. "Het spijt me, voor alles wat ik gezegd heb. Ik meende niet wat ik eerder tegen mama gezegd heb. Het spijt me. Ik zuchte en keek hem aan, mijn ogen werden gelijk weer waterig en ik begon weer zachtjes te huilen. "Het spijt mij ook, jus. Sorry dat ik ons dagje heb verpest. Sorry," hij pakte mijn hand vast en dit keer liet ik het wel toe. We keken elkaar aan en het leek wel voor uren. "Zullen we nog bij het zwembad gaan liggen?" Hij knikte, we trokken onze zwemkleren aan en gingen bij het zwembad liggen.

Die avond had Pattie voor ons gekookt en ik had ook sorry tegen haar gezegd. De woorden die Justin vanmiddag had gezegd waren nog steeds in mijn gedachten maar ik was blij dat het beter was. Ik was nog wel bang dat hij wat hij gezegd had wel meende. Die nacht hadden we samen geslapen en ik lag met mijn hoofd op z'n borst. Ik lachte en viel uiteindelijk in slaap. Things weren’t perfect but they were real.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen