Foto bij Ch.59 - Making out

(pov Maria)
De volgende paar dagen heb ik amper wat tegen hem gezegd. Nick en Rieneke doen het rustiger aan.
Ik maak ontbijt voor Joe en zet het voor hem neer. Hij keek me aan ‘’ga je me vandaag weer negeren?’’. Ik hield me stil en maak broodje voor Allyson en zet haar in de eetstoel. Zelf ging ik voor hem zitten. Ik maak het broodje in kleine stukjes en zet het voor haar neer.
Ik pak een broodje en begin het te smeren. Joe zucht ‘’Maria’’. Zwijgend snij ik m’n brood en begon te eten.
‘’Ok wat wil je horen? Sorry?’’. Ik pak m’n thee en sip er wat uit. Joe legt z’n mes weg en leunt achterover tegen de stoel en keek me aan. Ik keek hem kort aan en kijk dan weg.
Na het ontbijt zat Joe nog op dezelfde manier. Ik begin de tafel af te ruimen. Joe sloeg z’n armen om m’n middel ‘’Maria, praat nou, het spijt me ok.. maar Nick was zelf fout, en dan moet je hem niet gaan zitten te pamperen’’. Ik zwijg. Hij trok me op schoot en legt z’n hoofd tegen m’n rug. ‘’tis al goed’’mompel ik en haal z’n armen weg en ruim de tafel verder op.
Ik haal Allyson uit haar stoel en zet haar in de woonkamer. ‘’Wat wil je gaan doen vandaag?’’. Ik haal m’n schouders op en zet alles in de vaatwasser. Wanneer ik klaar ben loop ik naar de woonkamer en plof neer op de bank en zet m’n voeten op de tafel. Joe kwam naast me zitten en staarde ook naar de tv.
Na een tijdje voelde ik me bekeken en keek naar Joe die naar me keek. Ik keek hem aan ‘’wat is er?’’. ‘’het spijt me.. van alles’’. ‘’Ik heb het je al vergeven’’. Hij schud z’n hoofd ‘’zo voelt het niet’’. Ik kwam wat dichterbij en druk een kus op z’n lippen. Voorzichtig beantwoord hij de zoen. ‘’geloof je me nu?’’vroeg ik wanneer ik hem loslaat. Hij glimlacht en knikt ‘’misschien’’. Ik rol m’n ogen en druk nog een kus op z’n lippen. Hij sloeg z’n armen om me heen en drukt me op de bank.

(pov Joe)
De avond viel. ‘’Ik breng Allyson naar bed’’. Ik knik. Maria pakt Allyson op ‘’zeg maar weltrusten’’. ‘’weltrusten’’glimlach ik. Ik druk een kus op haar voorhoofd. Ze liep naar boven. Ik leg m’n voeten op tafel en keek naar het plafond. Waar heb ik haar aan verdiend?
Na een tijdje kwam ze weer naar beneden ‘’zo ze slaapt’’glimlacht ze. Ik glimlach en klop op m’n schoot. Maria ging op m’n schoot zitten ‘’wat is er?’’. Ik schud m’n hoofd ‘’niks’’. Ze glimlacht ‘’ok’’.
Ik druk een kus op haar lippen die ze gewillig beantwoord. Ik sloeg m’n armen om haar heen en glij met m’n handen onder haar shirtje. Ze trok zich terug. ‘’weetje’’begon ze. Ik zucht en laat m’n hoofd in m’n nek vallen ‘’wat?’’. Ze keek met een opgetrokken wenkbrauw aan ‘’zeg.. mag ik niks zeggen ofzo?’’. Ik knik ‘’jawel’’. Ze glimlacht. Ik druk een kus in haar nek. ‘’hm.. ik wel zin in een massage’’grijnst ze. ‘’nou dan ga je liggen’’. Ze grijnst ‘’yaay’’. Maria gaat van m’n schoot. Ik loop naar de slaapkamer om massageolie op te halen. Wanneer ik terug kom zie ik Maria al op haar buik shirtles op de bank liggen.
Ik zet m’n knieën naast haar lichaam. Voorzichtig begin ik haar rug in te smeren. Na een tijdje begon ik haar rug te masseren. De lichte kreuntjes zeggen mij dat ik het goed doe.
Na een tijdje draai ik haar om. Ze keek me aan. Ik grijns en druk een kus op haar lippen.
Ze probeerde m’n knoopjes los te knopen. Ik grijns en ga recht zitten en maak de knoopjes los.
Ik druk m’n lippen weer op de van Maria. Ik til haar op en loop naar boven. ‘’sh, Allyson slaapt nog’’fluistert ze. Ik grinnik ‘’dat weet ik’’. Ik loop de slaapkamer in en leg haar neer op bed ‘’I’ve missed you’’. Ze grinnikt ‘’I’ve missed you too’’. Ik ga boven haar hangen en druk kusjes in haar nek. Ik begon aan haar broek te knopen. Ik keek haar aan ‘’weet je zeker dat je dit wilt?’’. Ze knikt ‘’natuurlijk’’. Ik glimlach en druk m’n lippen weer op die van haar.

Sorry voor het lange niet schrijven..

Reageer (3)

  • JessyJonas

    Snel verder!!

    1 decennium geleden
  • MissJojo

    Sweet stukje!!

    1 decennium geleden
  • Frederique95

    Geeft niks meis weer super hfstkje snel verder (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen